X

    Tragus piercing

    218 stilarter fundet

    Tragus piercing smykke

    Denne piercingen er plassert i brettet like ved ørets inngang. Den har blitt en av de mest populære piercingene i Danmark. Piercingens historiske opprinnelse er ikke kartlagt, men populariteten har økt enormt de siste 20 årene.

    Hvordan utføres en Tragus-piercing?

    Den kan utføres på flere forskjellige måter, men den mest populære måten er fortsatt med en tang. Noen utfører den fritt hånd, mens andre bruker en mottaksrør.

    Det er fortsatt diskusjoner om den riktige måten å utføre piercingen på, men det største stridspunktet handler faktisk om valget av størrelsen på nålen. Det er grovt sagt to grupper som krangler om dette punktet: de som mener at den skal utføres med en nål av samme dimensjon som smykket, og de som mener at den skal utføres med en nål som er større enn smykket. Bruskvevet som piercingen utføres i, er en merkelig størrelse som er veldig uelastisk og ikke spesielt bra til å leges. Dette resulterer ofte i irritasjonsknuter, hypertrofiske arr og lignende, nettopp fordi huden ikke er spesielt ettergivelig. Derfor foretrekker mange piercere å bruke en nål som er større enn smykket. Dette gir smykket mer plass for selve legingsprosessen.

    Uansett om man bruker den ene eller den andre metoden, er det fremdeles faste prosedyrer. Området der smykket skal plasseres, rengjøres og deretter merkes det med en prikk som angir plasseringen. Deretter føres nålen gjennom huden, og smykket settes deretter inn i stedet for nålen. Det er veldig viktig at pierceren din legger press på området umiddelbart etter at piercingen er utført. På denne måten reduseres risikoen for irritasjonsknuter i helingsprosessen.

    Ofte vil man velge et smykke som gir plass til legingen. Denne piercingen kan nemlig føre til en del hevelse, derfor er det viktig med et smykke som har riktig dimensjon.

    Helingsprosessen kan variere fra person til person og avhenger av flere faktorer, som alder, helsestatus og måten piercingen er utført på. Generelt tar det imidlertid mellom 4 og 12 måneder før det er fullstendig legt.

    Smykker til Tragus Piercing

    Før du bestemmer deg for hvilket piercingsmykke du vil kjøpe til piercingen din, er det veldig viktig at du er oppmerksom på helingen din. Den leges ofte veldig sakte, det kan ta 6-9 måneder, og derfor må du være 100% sikker på at den er fullstendig leget før du bytter smykket. Bytt aldri smykker i perioder hvor piercingen din er rød, øm, hoven eller lekker væske.

    De mest populære smykkene for denne piercingen er Labret-smykker, Piercing-ringer, men du kan også bruke andre mer spesielle design som for eksempel en neseskru.

    Aksepterer

    Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her