X

    Labret Piercing

    123 stilarter fundet

    LABRET PIERCING


    Er en liten pinne, hvor selve pinnen har en flat skive i bunnen og en ball øverst. Det er et av de mest brukte piercingsmykkene og kan for eksempel brukes til Tragus, Helix, Conch & Madonna piercinger. Labret Piercingsmykker kan produseres i alle materialer som kirurgisk stål.

    Labret piercingsmykker er laget i mange forskjellige materialer som gull, sølv etc.

    LABRET SMYKKE MATERIALER


    Det er som sagt forskjellige materialer som kan brukes.

    Labret piercing smykker i gull

    Er ulike piercinger som har fargen gull til felles. Disse smykkene kan både være laget av kirurgisk stål eller gullbelagt sølv, eller det mer hypoallergene titan.

    Smykket kan også lages av ekte gull, som deles inn i karat etter hvor rent det er.

    24 karat er nesten 100 % rent, men det er alt for mykt til å brukes som materiale. Derfor blandes gullet med andre materialer som stål, sølv, kobber og så videre for å herde det. Vær alltid oppmerksom på at materialene som tilsettes ikke inneholder nikkel.

    Titan Labret piercing smykker

    Er super hypoallergene og kan produseres i mange forskjellige farger. Labret Piercingsmykker som er laget av titan brukes ofte til å pierce med, da titan er super allergivennlig og veldig slitesterkt.

    Labret Piercing smykker i kirurgisk stål

    Når man snakker om kirurgisk stål, forveksles det ofte med sølv. Den har samme farge, men er et helt annet materiale. Kirurgisk stål er klart det mest brukte materialet, og dette skyldes i hovedsak prisen. Samtidig er det mange ulike varianter som er godkjent etter EUs nikkeldirektiv som mange i smykkebransjen jobber etter.

    Kirurgisk stål kan brukes som piercingsmykker i en nylaget piercing, men de fleste foretrekker å bruke det mer hypoallergene titanet.

    LABRET ØREPIERCING & ØREPIERCING MED FLAT LÅS

    Er et begrep man ofte støter på, og det henger sammen med at disse labret-designene egner seg ganske godt til en piercing i øret, eller som smykke i en vanlig øredobb. Disse designene er faktisk fine å ha i øret når du for eksempel skal sove, da disken bak øret er mer behagelig enn en vanlig øredobb.

    Den flate skiven som faller naturlig mot øret gjør også en labret-piercing til et ideelt valg for mange forskjellige piercinger som Tragus, Monroe og andre piercingsmykker i leppen.

    LABRET PIERCING SMYKKEDESIGN

    Det finnes mange forskjellige varianter av et labret piercing smykke, og forskjellen ligger ofte i måten ballen festes på.

    Det er både en utvendig gjenge hvor kulen er skrudd på utsiden av stangen, og en innvendig gjenge hvor den er skrudd inn i stangen.

    Generelt anbefales det å bruke innvendig tråd da den er mer hygienisk og har en bedre passform. Her kan du lese litt om de forskjellige labret-piercingsmykkene og få en ide om hva som passer deg best.

    Push inn labret piercing

    Er en variant laget med en stein hvor steinen eller kulen presses ned i en labretstang og låses ved å bøye stangen litt når den er halvveis inn og til slutt skyve den helt til bunnen.

    Denne typen labret-piercing kan være vanskelig å bruke hvis du ikke er vant til det, og det anbefales derfor å få en piercer til å hjelpe deg den første tiden slik at du er helt oppdatert på teknikken.

    Labret med innvendig gjenge

    Er akkurat som en push inn labret, en labret piercing der steinen setter seg ned i skaftet. I motsetning til den andre er steinen skrudd ned i labretstangen. Det er en betydelig enklere versjon av smykket, og derfor en variant mange foretrekker.

    LABRET MED UTVENDIG TRÅD

    Er et klassisk design for labret piercing smykker, og varianten som ble utviklet først. Det er fortsatt den foretrukne varianten mange steder, spesielt fordi den er enkel å produsere og billig. Det er imidlertid ikke like hygienisk som labretsmykker med innvendig gjenge, og derfor anbefaler mange piercere stangen der kulen skrus fast i smykket.

    HVILKEN PIERCING KAN DU BRUKE EN LABRET-PIERCING TIL?
    En labret piercing kan brukes til mange piercinger og faktisk også som vanlige øredobber. En av de store fordelene med en labret er at du enkelt bare kan bytte toppen av smykket, og trenger derfor ikke bytte stangen som sitter i piercingen din for å få et nytt utseende. Og ballen som sitter på labretpinnen din kommer i mange forskjellige former, som hjerte, stjerne, firkant eller kors.

    De vanligste piercingene hvor det brukes en labret-piercing er

    • Helix Piercing
    • Flat Piercing
    • Monroe Piercing
    • Madonna Piercing
    • Anti Helix Piercing
    • Ørering
    • Nesepiercing
    • Tragus piercing

    Når du skal velge lengde & og spesifikasjoner avhenger valget ditt mye av hvilken piercing den skal brukes til og om piercingen er gammel eller nylaget. Skal labret-piercingen din brukes til å lage din piercing med, vil du ofte måtte velge en lengde som passer til hevelser osv., mens du kan bruke kortere varianter hvis det er en helt grodd piercing. Vanligvis vil det lages en ny labret-piercing med en lengde på 8 til 10 mm, og hvis du bare trenger å bytte trenger du 6 til 8 mm.

    Hvordan bytter du en labret piercing?

    Når du skal bytte labret til for eksempel gull, sølv eller en helt annen størrelse er det faktisk ganske enkelt for de fleste typer piercinger. En labret fjernes ved å fjerne kulen og trekke stangen ut i retning av skiven.

    Hvis du må sette den inn, må du skru av ballen og deretter føre brikken gjennom piercingen til den ikke kan gå lenger på grunn av disken. Deretter skrus kulen på.

    Aksepterer

    Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her