X

  Nesepiercing

  Nese piercing smykker

  En av verdens eldste piercinger, den kan faktisk dateres helt tilbake til gamle indianerstammer. I vår del av verden, ble den virkelig populær på slutten av 80-tallet. En nese piercing kan være den tradisjonelle piercingen i nesevingen, men også septum piercing, earl piercing, osv.

  En piercing i nesevingen virker uskyldig, men kan faktisk ta lang tid å leges. Dette skyldes at den er plassert i bruskvev, som er kjent for langsom helbredelse og mange infeksjoner. Dette skyldes spesielt at brusk ikke har en blodforsyning i seg selv, men ernærer seg fra blodet i huden som ligger over brusken. Jo bedre blodgjennomstrømning det er i området der piercingen blir gjort, desto raskere vil den leges. Av samme grunn leges piercinger som tungepiercing og leppepiercing vesentlig raskere enn nesepiercingen gjør.

  Husk derfor:

  - Å få den utført profesjonelt av en dyktig piercer, og unngå for alt i verden å få den skutt inn med en ørepistol.

  Hvordan utføres en piercing i nesen?

  En riktig piercing utføres best av en profesjonell piercer. Piercingen utføres riktig ved at pierceren i samråd med kunden bestemmer hvor nesesmykket skal plasseres. Deretter desinfiseres området på nesen, og det settes en prikk for å indikere den endelige plasseringen. For en nesepiercing brukes en 16 G-nål, og deretter settes det aktuelle nesesmykket inn. Om det velges en nesering, nesebolt eller neseskrue er opp til kunden. Etter at nesesmykket er satt inn, masserer pierceren området rundt smykket med sterile bomullspinner for å få brusken på plass, slik at det forsøkes å unngå irritasjonsbuler og en for stor arring rundt piercingsmykket.

  Typer av nesesmykker

  Din piercing kan dekoreres med mange forskjellige smykkedesign, for eksempel neseskrue, nesebolt, nesering eller til og med labret. For en septum piercing vil mange velge å bruke en hestesko eller en kulering, men andre typer smykker kan også brukes. For eksempel kan du velge å bruke en endeløs ring, segmentring, bøyd stang eller rett stang.

  Du kan velge å strekke piercingen din, men vær forsiktig, da bruskvevet i nesen er veldig skjørt. Hvis du stretcher for fort, kan det dannes arrvev rundt piercingen.

  Du må vanligvis bruke en neseskrue som er 0,8 eller 1,0 mm i trådtykkelse - lengden på smykket er standardlengde. Du kan også bruke en nesebolt, men vær oppmerksom på at dette smykket bare egner seg for en fullstendig leget piercing.

  Piercing i Nesevingen

  En piercing i nesevingen er plassert på den ytre kanten av neseboret i stedet for midt i neseborene som ved en tradisjonell nesepiercing. Det er ingen fast regel for hvilken side av nesen du skal få en piercing i, og det er opp til den enkelte person å bestemme hvilken side som passer best for dem.

  Mulige problemer med din nesepiercing

  Piercingen kan ta lang tid å leges, og det er viktig at du lar start-smykket sitte i til piercingen er fullstendig leget. En for rask bytte kan ofte resultere i økt irritasjon og deretter arrdannelse. Vi anbefaler å bruke materialer som for eksempel titan, kirurgisk stål eller PTFE så lenge piercingen din fortsatt leges. Når piercingen er fullstendig leget, kan du bruke nesten alle materialer, men vær forsiktig med titan- og gullbelagte produkter hvis du lider av nikkelallergi.

  Hvis du er usikker på noe vedrørende din piercing, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice for mer informasjon.

  Aksepterer

  Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her