X

  Leppepiercing

  133 stilarter fundet

  LEPPPIERCING / MADONNAPIERCING

  Er en ekstremt populær piercing som dekker mange forskjellige steder rundt munnen. Denne piercingen, som kan være plassert hvor som helst rundt munnen, kalles forskjellige navn, avhengig av plasseringen. Uansett hva det heter, er det i de aller fleste tilfeller det samme smykket som kan brukes. Du kan bruke en labret til alle typer, mens en ring er mest beregnet på piercinger som sitter tett inntil leppen.

  De, som en tungepiercing, har et dårlig rykte på grunn av skader på tenner og tannkjøtt. Riktig utførelse av en dyktig piercer kan imidlertid redusere risikoen for at du får skader på tenner og tannkjøtt. Oftest er det på grunn av en skjev vinkel at smykket slites på tennene. Vær derfor oppmerksom på at smykket hviler på tannkjøttet, i stedet for å skjære. Er du i tvil om piercingen din sitter riktig, kan du oppsøke en anerkjent piercer for en faglig vurdering.

  DET FINNES MANGE ULIKE LEPPE PIERCINGER MEN HVILKEN BØR JEG VELGE?

  Det kan være supervanskelig å huske hva de forskjellige navnene er, og derfor skal vi kort gjennomgå de fleste her. Trenger du mer informasjon om emnet, eller rett og slett har et ubesvart spørsmål, er vi alltid klare til å hjelpe deg i vår kundeservice. Plassering og selve utførelsen kan variere både i kvalitet og plassering, og alle beskrivelser er derfor veiledende.

  MADONNA PIERCING

  Er sannsynligvis den mest populære leppepiercingen i Danmark, og dens popularitet vokser fortsatt den dag i dag. Den er oppkalt etter den populære sangeren med samme navn, som de fleste sikkert kjenner. Grunnen til dette er at den ligger på samme sted som Madonna har en skjønnhetsflekk, og derfor var dette navnet passende. En Madonna-piercing har ofte blitt utskjelt for å gi komplikasjoner i form av for eksempel tannskader, og det er også en piercing som ofte gir problemer for brukeren. Mange av disse tilfellene kunne imidlertid unngås dersom det ble gjort riktig hver gang, og ikke som i dag hvor mange piercere dessverre plasserer det feil. Det store problemet er at den er plassert for skjevt, og sliter dermed på tannkjøttet og emaljen. Riktig plassering gjøres på skrå slik at smykket hviler flatt på tennene, og derfor ikke slites ut på samme måte som en skjev Madonna-piercing vil.

  VERTICAL LABRET PIERCING

  Den ble også mer og mer populær, og populariteten tok virkelig fart etter at en rekke realitystjerner begynte å bruke den. En vertikal leppe piercing går gjennom selve leppen, og kommer derfor ikke i kontakt med tennene. Det krever stor presisjon, og den minste feil plasseringen kan sees etter at den er laget. Det er spesielt viktig at piercingen ikke legges for langt fordi leppen ikke har samme styrke som huden rundt, og vil derfor oftere støte ut piercingen dersom den gjøres feil.

  BILLIGE LEPPE PIERCING SMYKKER BETYR IKKE DÅRLIG KVALITET...

  Du sitter sikkert og tenker på hvordan vi kan selge produktene våre så billig, og kan vi virkelig forstå det. For hvorfor kan man plutselig kjøpe et smykke til godt under 1/3 av prisen man er vant til, og det går ikke utover kvaliteten på smykket. Vi vil derfor kort forklare hvorfor, og på denne måten forhåpentligvis gjøre det å handle hos oss til en trygg opplevelse.

  For å kunne illustrere hvordan virksomheten vår er strukturert, må du forstå hvordan bransjen vanligvis fungerer sammen.

  Når en nettbutikk eller bedrift kjøper sine smykker, skjer det typisk via et såkalt mellomledd, som vanligvis er et stort internasjonalt selskap med mange produkter på lager. Denne metoden er spesielt egnet for små nettbutikker, da de på denne måten unngår å brenne seg med et stort lager de ikke kan selge. Mellommannen har typisk kjøpt produktene i store mengder fra fabrikken, og kan med sine store bestillinger holde prisene nede på et nivå som gjør at han også tjener penger på å selge dem videre. Skal du produsere selv, krever det en skikkelig stor bestilling – en bestilling som mindre nettbutikker ofte ikke klarer.

  Hos oss gjør vi ting litt annerledes ettersom vi hopper over mellommannen og produserer mesteparten av smykkene våre selv. Det er derfor ingen mann mellom fabrikken og oss, og dette er noe som senker prisene enormt for deg som sluttkunde. I tillegg til den åpenbare prisfordelen, er det også den store fordelen at vi selv står for hele produksjonen av smykkene – Det vil si at vi selv bestemmer hvilke materialer som brukes, hvordan de skal farges og hvilke design de skal lages. i. Av samme grunn kan vi stå 100 % inne for kvaliteten på produktene våre, da vi selv har vært der hele veien. For eksempel er alle våre fargede produkter PVD-behandlet, noe som gir større slitestyrke, og dermed sikkerhet for deg. Det er ikke noe man vil oppleve mange andre steder, og kan kun gjøres fordi vi selv er med i prosessen.

  Du kan være 100% sikker på at alle våre produkter overholder alle standarder på området, for eksempel når det gjelder innhold av nikkel etc. - I tillegg eies nettbutikken også av en utdannet piercer med mange års erfaring og kunnskap om bransjen.

  Hvordan er det laget?

  Mange spørsmål handler om hvordan den er laget, og det skal jeg gjøre en kort gjennomgang av her. Det er igjen viktig å understreke at teknikken kan variere fra piercer til piercer.

  Før du starter er det viktig å rense munnen og huden rundt nøye for å unngå bakterier. Når huden er renset settes et punkt i samråd med kunden, og deretter legges kunden typisk ned på en matte. Den markerte huden knipes av med steril pinsett, og nålen føres raskt gjennom leppen i riktig vinkel. Til slutt settes smykket inn, som vanligvis er litt lengre slik at det er plass til eventuell hevelse.

  Det er utrolig viktig at stillingen er riktig, da feil vinkel fører til skader på tenner og tannkjøtt. plasseringen bør helst gjøres i en vinkel som sikrer at platen hviler på tannkjøttet.

  Etter typisk 2-3 uker kan smykket endres ned til en kortere størrelse, da hevelsen nå skal ha forsvunnet.

  Hvordan skal det rengjøres?

  Når den skal rengjøres er det viktig at du rengjør både utsiden og innsiden av munnen, da den teknisk sett er plassert begge steder. Vi anbefaler enten varmt saltvann eller klorheksidin for munnvann på maks o,05%. Grunnen til at den ikke må være sterkere er at alkohol dreper de nye hudcellene og dermed forlenger helingsperioden. Hvis det blir tilstrekkelig irritert, kan det føre til at kroppen til slutt driver ut smykket. – Dette er imidlertid ekstremt sjeldent, og det ender som regel uten problemer.

  Det er viktig at du unngår boblebad, svømmebasseng og andre steder hvor det kommer i kontakt med skittent vann. Du må heller ikke sole deg i 4-5 uker etter at det er laget, da det kan misfarge huden rundt smykket.

  Til slutt er det viktig å huske at din piercer er en ekspert på området - Så lytt alltid til rådene du får, og ikke gjør noe forhastet uten å spørre ham/henne om råd først.

  Aksepterer

  Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her