X

  Leppepiercing

  Leppepiercing / Madonna Piercing

  Er en veldig populær piercing, som dekker over mange forskjellige plasseringer rundt munden. Denne piercingen, som kan være plasseret alle steder rundt munden, har forskellige navn, alt etter plasseringen. Uansett hva den heter, er det i langt de fleste tilfellene, de samme smykkene som kan brukes. Du kan bruke en labret til alle typene, mens en ring, er beregnet til piercingene, som sitter nærme leppen.

  De har, som en tungepiercing, et dårlig rykte på grunn av skader på tenner og tannkjøtt. En korrekt utførsel hos en god piercer, kan minske risikoen for, at du får skader på tenner og tannkjøtt. Som oftest, er det på grunn av en skjeiv vinkel, at smykket sliter på tennene. Vær derfor oppmerksom på, at smykket hviler på tannkjøttet, i stedet for å skjære. Er du i tvil om din piercing sitter korrekt, kan du oppsøke en annerkjent piercer, for en profesjonel vurdering.   Det finnes mange forskjellige Leppepiercinger, men hvilken en skal jeg velge?

  Det kan være veldig vanskelig å huske hva de forskjellige heter, og derfor vil vi kort gjennomgå de fleste her. Hvis du mangler mere informasjon om emnet, eller bare sitter med et ubesvart spørsmål er vi alltid klare til å hjelpe deg i vår kundeservice. Plassering og selve utførelsen kan variere i både kvalitet, og plassering, og alle beskrivelsene er derfor veiledende.   Madonna Piercing

  Er nok den mest populære leppepiercingen i Danmark, og dens popularitet vokser fortsatt den dag i dag. Den har sitt navn etter den populære sangerinnen av samme navn, som de fleste nok kjenner til. Grunnen til dette er at den er plasseret samme sted som Madonna har et skjønnhetsmerke, og derfor var dette navnet passende. En Madonna piercing har ofte blitt beskyldt for å gi komplikasjoner i form av f.eks tannskader, og det er også en piercing som ofte gir problemer for den som har den. Mange av disse tilfeldene kunne unngås hvis den ble lagd riktig hver gang, og ikke som i dag hvor mange piercere desverre plasserer den feil. Det store problemet er at den blier plassert for skjevt, og derfor sliter på tannkjøttet og emaljen. Den korrekte plasseringen lages vinkeret så smykket hviler flatt på tennene, og derfor ikke sliter på samme måte som en skjev madonna piercing vil gjøre.

  Vertical Lip Piercing 

  Blir også mer og mer populær, og dens popularitet tok for alvor fart etter at en rekke reality stjerner begynte å bære den. En vertical lip piercing går gjennom selve leppen, og kommer derfor ikke i kontakt med tennene. Den krever stor pressisjon, og den minste feilplassering kan ses etter den er laget. Det er spesielt viktig at piercingen ikke plasseres for langt ute fordi leppen ikke har samme styrke som huden rundt, og dermed oftere vil avstøte piercingen hvis den lages feil.

   

  Billige Leppepiercing smykker behøver ikke bety dårlig kvalitet...

  Du sitter sikkert og tenker over hvordan vi kan selge våre produkter så billig, og det kan vi egentlig godt forstå. For hvorfor kan du plutselig kjøpe et smykke til langt under 1/3 av den prisen du er vandt til, og går det ikke utover kvaliteten på smykkene? Vi vil derfor kort fortelle hvorfor, og på den måten forhåpentlig gjøre det til en trygg opplevelse å handle hos oss.

  For å kunne illustrere hvordan vår forretning er oppbygget, er du nødt til å forstå hvordan branchen normalt henger sammen.

  Når en webshop eller forretning kjøper smykkene sine foregår det typisk via en såkaldt mellommann, som oftest er et stort internasjonalt firma med mange produkter på lager. Denne metoden passer veldig godt til små webshopper, da de på den måten unngår å ha et stort lager de ikke kan få solgt. Mellommannen har typisk kjøpt produktene i store mengder fra fabrikken, og kan vha sine store ordre holde prisene nede på et niveau som gjør, at han også tjener penger på å selge dem videre. Hvis du skal produsere selv, krever det en veldig stor bestilling - en bestilling som mindre webshopper ofte ikke klarer.

  Hos sos gjør vi tingene litt annerledes ettersom vi hopper over mellommannen, og produserer størstedelen av våre smykker selv. Det er derfor ingen mann mellom fabrikken og oss, og det er noe som senker prisene veldig for deg som sluttkunde. Utover den åpenlyse prisfordelen, er det også den kjempe fordelen, at vi selv står for hele fabrikasjonen av smykkene - Dvs vi bestemmer selv hvilke materialer som brukes, hvordan de skal farges samt hvilke design de skal lages i. Av samme grunn kan vi stå 100% inne for kvaliteten av våre produkter, da vi selv har vært med hele veien. F.eks er alle våre fargede produkter PVD behandlet, noe som gir en høyere slitestyrke, og dermed sikkerhet for deg. Det er ikke noe du vil oppleve mange andre steder, og kan bare la seg gjøre fordi vi er med i prosessen selv.

  Du kan være 100% sikker på at alle våre produkter overholder alle standarder på området, f.eks hva anngår innhold av nikkel osv. – Utover det er webshoppen også eid av en utdannet piercer med mange års erfaring, og kjennskap til branchen.   

   

   

  Hvordan lages den?

  Mange spørsmål går up på hvordan den lages, og det vil jeg lage en kort gjennomgang av her. Det er igjen viktigt å understreke, at teknikken kan variere fra piercer til piercer.

  Før man går i gang er det viktigt at munnen og huden rundt renses grundig, for å unngå bakterier. Når huden er renset settes en prikk i samråd med kunden, og deretter legges kunden typisk ned på en briks. Den oppmerkede huden avklemmes med en steril tang, og nålen føres raskt gjennom leppen i den riktige vinkelen. Til slutt settes smykket i, som typisk er litt lengre så det er plass til en eventuell hevelse.

  Det er ufattelig viktigt at plasseringen er korrekt, da en feil vinkling fører til skader på tenner og tannkjøtt. plasseringen skal gjerne lages i en vinkel som sikrer, at platen hviler på tannkjøttet.

  Etter typisk 2-3 uker kan smykket byttes ned til en kortere størrelse, da hevelsen nå burde være borte.  

   

  Hvordan skal den renses?

  Når den skal renses er det viktig at du både renser utenpå, og inni munnen da den teknisk sett er plasseret begge steder. Vi anbefaler enten varmt saltvann eller klorhexidin til munnskyll på maks o,05%. Grunnen til den ikke skal være sterkere er at alkohol dreper de nye hudcellene og dermed forlenger helingsperioden. Hvis den blir irritert for mye kan det resultere i, at kroppen til slutt avstøter smykket. - Dette er veldig sjeldent, og den pleier oftest å hele uten problemer.

  Det er viktigt du unngår boblebad, svømmehaller og andre steder hvor den kommer i kontakt med møkkete vann. Du får heller ikke ta sol i 4-5 uker etter at den er lagd, da det kan missfarge huden rundt smykket. 

  Til slutt er det viktig at du husker, at din piercer er ekspert på området - Så hør alltid på de rådene du får, og gjør ikke noe spontant uten å spørre han/henne om råd først. 

   

   

  Accept

  Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her