X

  Øredobber

  145 stilarter fundet

  Filtrer etter:

  ØREDOBBER

  Er en populær form for smykker som kan brukes av alle. De kan ha mange forskjellige former og størrelser, fra små nagler til store bøyler og kjedeøreringer. Små eller store øredobber er en god måte å sette et personlig preg på antrekket ditt og kan enkelt endres etter humør eller anledning.

  ØREDOBBER I EGET DESIGN

  På piercingfabrikken produserer vi det meste av smykkene våre selv. Dette gir oss et klart konkurransefortrinn. Ikke bare på prisen - men også på kvaliteten. Vi har selv 100 % innflytelse på hvordan smykket produseres. Det betyr blant annet at vi kun produserer øredobber i materialer av høy kvalitet som kirurgisk stål – et materiale som har ekstremt lavt nikkelutslipp. Mange tror feilaktig at for eksempel sølv er et optimalt materiale å bruke, men dette kan ikke være mer feil. Spesielt sølvsmykker kan frigjøre mye nikkel og er dermed en av hovedårsakene til at så mange dansker lider av nikkelallergi.

  Du kan derfor trygt kjøpe vakre og billige smykker til øret fra Piercingfabrikken – vi garanterer at de oppfyller høye krav til kvalitet og design. Øredobbene våre er også en opplagt gaveide til noen du bryr deg om. Leter du etter den perfekte gaven til bursdag, jul eller kanskje en konfirmasjon? Da kan du utvilsomt finne ønsket design her på siden, som passer til formålet. De er tilgjengelige i forskjellige prisklasser, som alle er svært rimelige, så du kan definitivt finne noe som passer ditt budsjett også.

  VAKRE ØREDOBBER I KVALITETSMATERIALER

  Det kan være vanskelig å velge mellom de ulike materialene som finnes. Derfor er det også mange som kjøper smykker i sølv, da det som regel er her du finner det største utvalget til en relativt billig pris.

  Hos oss finner du kun små og store design laget av kvalitetsmaterialer som kirurgisk stål 316L, titan, niob osv. Husk at vi også driver profesjonelle piercingstudioer, så vi kjenner risikoen ved å ikke bruke riktige materialer. Alle våre smykker som er belagt er PVD-belagt, noe som gir en overflate som er super slitesterk og mye mer robust enn andre belegg.

  Vi vet at det er stor smaksforskjell når det kommer til stil og preferanser. Du finner derfor smykker med og uten steiner og perler, med og uten anheng, i gull eller sølv og mye mer på denne siden. Vi har også øredobber med flat spenne bak, som gjør dem superegnet til piercinger i øvre del av øret, slik at håret ikke setter seg fast i spennen.

  store øredobber, runde øredobber eller øreringer? du finner alt her

  Er ofte både en mote og personlig uttrykksform. De kan brukes til å fremheve ens ansiktsform eller øyne eller som en del av ens personlige stil eller som et statement. De kan også ha en symbolsk betydning som bare du eller noen få utvalgte vet om.

  Mange er designet for å henge fra øreflippen, men det finnes også små og enklere varianter som går gjennom øret og kalles øreplugger. Det gir et helt annet uttrykk, enten du bruker store og runde øredobber eller små øreplugger, som tilfører eleganse til antrekket ditt på en undervurdert måte. Mange foretrekker å ha litt variasjon å velge mellom i smykkeskrinet sitt, slik at man kan bytte øredobber etter antrekk, anledning og humør.

  Har du flere hull i ørene er det også et opplagt alternativ å sette sammen ulike øredobber slik at det passer akkurat din stil. Prøv for eksempel å sette store bøyler med kjeder sammen med runde versjoner, også kalt bøyler eller bøyler, og en eller flere nagler for å skape et interessant og unikt utseende som kan varieres i det uendelige. Her kan du også enkelt mikse og matche materialer for å skape litt lek.

  GOD KVALITET TIL LAVE PRISER - FINN BILLIGE ØRERINGER PÅ PIERCINGFABRIKKEN

  Det er nok av billige smykker i Danmark og hos utenlandske forhandlere. Dessverre er de stort sett produsert i en variabel kvalitet som kan være vanskelig å kontrollere. Men billig trenger ikke å bety dårlig. For eksempel produserer vi det meste av smykkene våre selv – vi har ingen mellommann, og vi kan derfor selge kvalitet til godt under normale markedspriser.

  Fordi vi produserer dem selv og andre smykker i tusenvis, kan vi holde prisene nede på et nivå som andre butikker kjøper smykkene deres fra deres leverandør. Så faktisk er vi din direkte kobling mellom produsent og kunde.

  Når du kjøper produkter fra Piercingfabrikken får du alltid fri frakt ved kjøp over 299,-, 1-2 dagers levering og 100 dagers returrett. Har du spørsmål om våre øredobber, levering eller annet? Så kontakt oss gjerne med din forespørsel. Vi vil da komme tilbake til deg så snart som mulig.

  HVA SKJER HVIS DU BYTTER ØRPINGER FOR TIDLIG?

  Hvis du bytter for tidlig, kan det forårsake en rekke problemer som infeksjon, betennelse og forsinkelse i helingsprosessen. Det kan også føre til arrdannelse og dannelse av keloider.

  NÅR BØR DU TA hull i ØRET?

  Alderskravene varierer avhengig av hvor du ønsker å få hull i ørene. Generelt krever de fleste piercere at du er minst 16 år gammel og har en signatur fra foreldrene dine hvis du er under 18 år.

   

   

  Aksepterer

  Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her