X

  Øredobber

  143 stilarter fundet

  Filtrer etter:

  Øredobber

  Er en populær form for smykker som kan bæres av alle. De kan ha mange forskjellige former og størrelser fra små øredobber til store hoops og kjedeøreringer. Små eller store øredobber er en god måte å legge til en personlig touch til antrekket ditt og kan enkelt byttes ut etter humør eller anledning.

  Øredobber i eget design

  Vi produserer de fleste av smykkene våre selv på piercingsfabrikken. Dette gir oss en tydelig konkurransemessig fordel. Ikke bare på prisen - men også på kvaliteten. Vi har nemlig selv 100 % innflytelse på hvordan smykkene produseres. Det betyr blant annet at vi kun bruker materialer av høy kvalitet som for eksempel kirurgisk stål - et materiale som har en ekstremt lav frigivelse av nikkel. Mange tror feilaktig at for eksempel sølv er et optimalt materiale å bruke, men det kunne ikke vært mer feil. Spesielt sølvsmykker kan frigjøre mye nikkel og er dermed en av hovedårsakene til at så mange dansker lider av nikkelallergi.

  Du kan trygt kjøpe flotte og billige smykker til ørene dine fra Piercingfabrikken - vi garanterer at de lever opp til høye standarder for kvalitet og design. Våre øredobber er også perfekte som gaveide til noen du er glad i. Står du og mangler den perfekte gaven til en bursdag, jul eller kanskje en konfirmasjon? Da kan du uten tvil finne ønsket design her på siden som passer til formålet. De finnes i ulike prisklasser som alle er veldig overkommelige, så du kan helt sikkert også finne noe som passer til budsjettet ditt.

  Flotte øredobber i kvalitetsmaterialer

  Det kan være vanskelig å velge mellom de ulike materialene som finnes. Derfor er det også mange som kjøper smykker i sølv, siden det ofte er her du finner det største utvalget til en relativt billig pris.

  Hos oss finner du bare små og store design laget av kvalitetsmaterialer som for eksempel kirurgisk stål 316L, titan, niobium osv. Husk at vi også driver profesjonelle piercingsstudier, så vi vet hvilken risiko som er forbundet med å ikke bruke ordentlige materialer. Alle våre smykker som er belagt, er PVD-belagt, noe som gir en overflate som er ekstremt slitesterk og mye mer robust enn andre belægninger.

  Vi vet at det er stor forskjell i smak når det kommer til stil og preferanser. Derfor finner du smykker med og uten steiner og perler, med og uten anheng, i gull- eller sølvfarge og mye mer her på siden. Vi har også øredobber med en flat lås bak, noe som gjør dem velegnet til piercinger i øvre del av øret, slik at håret ikke henger fast i låsen.

  Store øredobber, runde øredobber eller ørestikkere? Du finner alt her

  Er ofte både en motemessig og personlig uttrykksform. De kan brukes til å fremheve ansiktsformen eller øynene eller som en del av din personlige stil eller som et statement. De kan også ha en symbolsk betydning som kun du eller få utvalgte kjenner til.

  Mange er designet for å henge fra øreflippen, men det finnes også små og enklere varianter som går gjennom øret og kalles ørestikkere. Det gir et veldig annerledes uttrykk om man bruker store og runde øredobber eller små ørestikkere som på en nedtonet måte legger til eleganse til antrekket ditt. Mange foretrekker å ha litt av hvert å velge mellom i smykkeskrinet sitt, slik at de kan bytte øredobber etter antrekk, anledning og humør.

  Har du flere hull i ørene, er det også en opplagt mulighet til å sette sammen ulike øredobber som passer til din stil. Prøv for eksempel å sette sammen store creoler med kjeder sammen med runde varianter, også kalt hoops eller creoler, og en eller flere ørestikkere for å skape et interessant og unikt utseende som kan varieres i det uendelige. Her kan du også blande materialer for å skape en spennende effekt.

  God kvalitet til lave priser - finn billige øredobber hos Piercingfabrikken

  Billige smykker finnes det mange av i Danmark og hos utenlandske forhandlere. Dessverre er de for det meste produsert i varierende kvalitet som kan være vanskelig å kontrollere. Billig betyr imidlertid ikke nødvendigvis dårlig. Vi produserer for eksempel de fleste av smykkene våre selv - vi har ingen mellomledd og kan derfor selge kvalitet til langt under normale markedspriser.

  Ettersom vi produserer dem selv og andre smykker i tusentall, kan vi holde prisene nede på det nivået som andre butikker kjøper smykkene sine til hos leverandøren sin. Derfor er vi faktisk din direkte forbindelse mellom produsent og kunde.

  Når du kjøper produkter hos Piercingfabrikken, får du alltid fri frakt ved kjøp over 299 kr., 1-2 dagers levering og 100 dagers returrett. Har du spørsmål om øredobbene våre, levering eller annet? Da er det bare å kontakte oss med din henvendelse. Så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig.

  Hva skjer hvis man bytter øredobber for tidlig?

  Hvis du bytter for tidlig, kan det føre til en rekke problemer som infeksjon, betennelse og forsinkelse i helingsprosessen. Det kan også føre til arrdannelse og dannelse av keloide arr.

  Når kan man få hull i ørene?

  Alderskravene varierer avhengig av hvor du ønsker å få hull i ørene. Generelt krever de fleste piercere at du er minst 16 år gammel og har en underskrift fra foreldrene dine hvis du er under 18 år.

  Aksepterer

  Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her