X

  Piercing udstyr

  30 stilarter fundet

  Piercingutstyr

  Hvis du leter etter kvalitetsutstyr til piercing, kan vi tilby et bredt utvalg online her. Vi er selv utdannede piercere og vet derfor hva som trengs, og bruker utstyret selv i våre piercingstudier rundt om i landet.

  Vi tilbyr et stort utvalg av forskjellige piercingsakser i alle tenkelige design, materialer og varianter. Vi har for eksempel trekantede piercingsakser med og uten åpning, og vi har også et stort utvalg med runde former.

  Alle våre saks er laget av kirurgisk stål og har derfor en slitesterk overflate og lang levetid. Den eneste unntak er våre engangs-sakser, som vanligvis er laget av PTFE, som også er et utmerket materiale, men som kun bør brukes én gang.

  Vi har også et stort utvalg av piercingnåler som for eksempel:

  • Vanlige sterile piercingnåler
  • Piercingnåler med gjenge
  • Piercingnåler med kateter

  Modellene har hver sin funksjon, og det varierer mye hva den enkelte piercer foretrekker å bruke. Alle våre piercingnåler er laget av kirurgisk stål og er alltid 100% sterile og klare til bruk.

  Vi har også et stort utvalg av annet piercingutstyr, som for eksempel markørpenner, rengjøringsprodukter og gel.

  Hvis du leter etter et piercingkit eller sterile piercingssmykker, kan vi også tilby et stort utvalg. Det kan være dyrt å kjøpe sin egen autoklav, og derfor foretrekker mange av våre kunder å kjøpe sine smykker sterilisert fra oss. Vi garanterer selvfølgelig at smykkene er 100% sterile, og vi har alltid høy fokus på sikkerhet og kvalitet.

  Aksepterer

  Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her