Septum Piercing 

Need Help?

Septum Piercing

Finn alt til din septum piercing blant våres mange forskjellige modeller, alt sammen lagd i super kvalitet uten at det går ut over prisen. Størstedelen av våre smykker er lagd av oss selv og vi kan derfor selge til priser, som ligger langt under våre konkurrenter. En septum piercing er en av de eldste piercingene man kjenner til og den er fortsatt veldig populær over hele verden. Samtidig er det en piercing som det konstant utvikles nye smykkedsesigns til. 

Septum piercing smykkerDu kan bruke stort sett alle varianter av smykker til din septum piercing, f.eks. hestesko, ringer, rette staver og buede staver. En ny og veldig populær modell er de såkalte septum clikers, som selger veldig godt på shoppen. 

Når du skal velge størrelse, kan det være en god ide å vite, hvilken størrelse det er på smykket som er brukt fra starten. Som utgangspunkt skal du velge smykker med en diameter på mellom 8 - 10 mm., hvis du ønsker at smykket skal sitte rimelig stramt og over 10 mm., hvis du ønsker en veldig synlig piercing. Hvis du angrer på at du fikk din septumpiercing, er det helt klart den piercingen, som etterlader minst spor. Fake septum smykkerDu kan også velge å teste stilen med en fake septum. Enten en fake ring eller et fake septum smykke. Det kan gi deg en ide om denne piercingen er noe for deg og en piercing som du ønsker skal være mere permanent. Om du velger det ene eller det andre, så skal du være klar over, at en septum piercing helt klart er en piercing, som gir deg mye oppmerksomhet.