X

  Septum Piercing

  Septum Piercing smykker

  Finn alt du trenger til din septum piercing blant våre mange forskjellige modeller, alt sammen laget i super kvalitet uten at det går ut over prisen. Størstedelen av smykkene våre er laget av oss selv og vi kan derfor selge til priser som ligger langt under våre konkurrenter.

  En septum piercing er en av de eldste piercinger man kjenner til, og den er fortsatt super populær over hele verden. Samtidig er det en piercing som det stadig utvikles nye smykkedesign til.

  Hva er septum?

  Septum er en type nesepiercing som går gjennom den myke delen av nesen, mellom neseborene og under neseskilleveggen. Smykket som brukes til septumpiercing er vanligvis en ring eller en rett stav som er plassert i midten av nesen.

  Typer av septum piercing smykker

  Du kan bruke stort sett alle typer smykker til din septum piercing, for eksempel hestesko, ringer, rette stenger og bøyde stenger. En ny og veldig populær modell er de såkalte septum clickers, som selger super bra i butikken vår.

  Når du skal velge størrelse, kan det være en god idé å vite hvilken størrelse smykke som ble brukt fra starten. Som utgangspunkt skal du bruke smykker med en diameter på mellom 8-10 mm hvis du ønsker at smykket skal sitte relativt tett, og over 10 mm hvis du ønsker en veldig synlig piercing. Hvis du skulle angre på septumpiercingen din, er det definitivt piercingen som etterlater minst synlige spor.

  Fake septum smykker

  Du kan også velge å prøve stilen med en falsk septum. Enten en falsk ring eller et falskt septum-smykke. Dette kan gi deg en ide om hvorvidt dette er en piercing for deg, og om du ønsker at det skal være mer permanent. Uansett hva du velger, må du være klar over at en septum-piercing helt klart er en piercing som vil tiltrekke seg mye oppmerksomhet.

  Accept

  Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her