X
  Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort

  Trenger hjelp?

  Vi ønsker at det skal være så enkelt som mulig å returnere en vare, så hvis du trenger mer info om hvordan du returnerer en vare eller hvordan prosessen foregår, les her:

  Ønsker du å returnere en vare?

  Du kan sende varen din tilbake til oss gjennom vår returportal her. Vi bytter dessverre ikke til en annen vare. Når varen er hos oss tar det typisk 1 uke før pengene er på konto.

  Hvis varen min går i stykker?

  Vi beklager veldig hvis du har mottatt en defekt vare eller varen din har gått i stykker etter en kort tids bruk.

  Vi er veldig opptatt av at kvaliteten på produktene våre skal være på topp, men av og til kan det være en produksjonsfeil eller andre ting som gjør at smykket ikke har den kvaliteten vi sikter til.

  Vi lever av fornøyde kunder, og derfor er den gode kundeopplevelsen alltid i fokus. Av samme grunn er vi også alltid klare til å hjelpe deg dersom du skulle være så uheldig å motta noe som ikke er i orden.

  Hvis du sitter igjen med et defekt produkt, kontakt vår kundeservice på info@piercingfabrikken.dk så hjelper de deg videre.

  Har du angret på kjøpet?

  Vi har full forståelse for at noen ganger kan du angre på et kjøp, eller at produktet rett og slett ikke svarte til dine forventninger. Ikke bekymre deg, så lenge varen er i original stand og ikke har blitt åpnet fra emballasjen, aksepterer vi retur opptil 365 dager etter kjøpet. De 365 dagene har ingen innflytelse på dine juridiske rettigheter, hvor vi fullt ut følger den danske lovgivningen på dette området.

  Av hygienehensyn tar vi dessverre ikke tilbake varer der emballasjen er ødelagt, da det er vår eneste garanti at produktet ikke er brukt før vi sender det ut til en annen kunde.


  Aksepterer

  Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her