X
  Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort

  Piercing smykker

  Trenger hjelp?

  Piercing smykker

  Filtrer etter:

  Farge

  Piercing 

  På Piercingfabrikken.dk tilbyr vi et stort utvalg av alle typer smykker og utstyr. Vi produserer en stor del av smykkene selv. Derfor kan vi tilby deg smykker til en utrolig lav pris, i forhold til våre nordiske konkurrenter.

  Vi tilbyr blant annet smykker til Navlepiercing, Tungepiercing og mange andre piercinger.

  Vi legger stor vekt på kvalitet og tilbyr derfor smykker som overholder lovgivningen på området - og ofte mer. For eksempel blir alle våre belagte smykker behandlet med PVD, en usynlig film som beskytter smykket mot slitasje. Dette gir smykket lengre levetid enn det du vanligvis opplever med belagte smykker.

  Vi legger også stor vekt på å informere deg som kunde. Vi ønsker at du kjenner fordelene og eventuelle ulemper med hvert enkelt smykke - og spesielt når smykket kan brukes. Vi håper dette kan hjelpe deg med å unngå å bytte til et smykke som ikke passer til din piercing eller stadiet din piercing er i.

  Piercinger kan være en utfordrende størrelse - la oss hjelpe deg med å finne den rette!

  Vi har en online chat-funksjon, bemannet av en utdannet piercer fra en av våre butikker. På den måten kan du alltid søke råd og veiledning når det passer deg. Samtidig kan du få hjelp fra en person som virkelig er kompetent på området. Hvis du opplever at vi ikke er online, kan du legge igjen en melding - så vil vår kundeservice kontakte deg så snart som mulig.

  Vi er også alltid tilgjengelige hvis du opplever problemer med piercingen din, selv om du ikke kjøper noe i nettbutikken etterpå. På den måten kan vi alltid hjelpe deg hvis det oppstår problemer, eller hvis du kanskje ønsker en annen vurdering enn den din egen piercer ga deg.

  Hvordan kan vi selge så billige piercing-smykker?

  Det er selvfølgelig et av de spørsmålene som først dukker opp når folk ser prisene våre, men frykt ikke, kvaliteten vår er fullt på høyde med alle andre nettbutikker. Vi produserer selv over 75% av produktene våre, og hopper derfor over mellomleddet. På den måten selger vi faktisk direkte fra fabrikk til DEG, og gjør det dermed mulig å opprettholde et høyt nivå, til tross for de lave prisene.

  Hvis smykkene våre, mot all forventning, ikke innfrir forventningene dine, er du dekket på samme måte som om du handlet hos for eksempel Føtex. I motsetning til våre utenlandske konkurrenter opererer vi under dansk lovgivning, noe som sikrer deg som kunde når du handler hos oss.

  Vi tilbyr 30 dagers full returrett hvis du angrer på kjøpet ditt - det eneste kravet er at emballasjen ikke er brutt.

  Aksepterer

  Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her