X
  Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

  Piercing smykker

  Trenger hjelp?

  Piercing smykker

  Filter by:

  Farge

  Billige piercinger

  På Piercingfabrikken.dk tilbyr vi et stort utvalg av alle typer smykker og utstyr til dette. Vi produserer en stor del av smykkene selv. Derfor kan vi tilby deg smykker til en uslåelig lav pris sammenlignet med våre nordiske konkurrenter.

  Vi tilbyr blant annet smykker til navlepiercingtungpiercing og mange andre piercinger.

  Vi legger stor vekt på kvalitet og tilbyr derfor smykker som overholder lovgivningen på området - og ofte mer. For eksempel er alle våre belagte smykker PVD-behandlet med en usynlig film som beskytter smykket mot slitasje. Dette gir smykket en lengre levetid enn det du vanligvis opplever med belagte smykker.

  Vi legger også mye vekt på å informere deg som kunde. Vi ønsker helst at du kjenner fordelene og eventuelle ulemper med hvert enkelt smykke - og spesielt når smykket kan brukes. Vi håper dette kan hjelpe deg med å sikre deg mot for eksempel å bytte til et smykke som ikke passer til piercingen din eller til stadiet som piercingen din er i.

  Hva er piercing?

  En piercing er en type kroppsutsmykning som innebærer å sette inn et smykke gjennom et hull som er laget i huden eller et annet vev, vanligvis med en steril nål. Piercing kan utføres på mange forskjellige steder på kroppen, inkludert ørene, nesen, leppene, tunga, øyenbrynene, navlen, brystvortene og kjønnsorganene.

  Piercinger kan være laget av ulike materialer som for eksempel kirurgisk stål, titan, gull eller plast. Piercinger kan ha ulike formål, som å uttrykke identitet eller stil, religiøse eller kulturelle tradisjoner, eller bare å være en form for kroppskunst.

  Piercinger kan være vanskelige å håndtere, så la oss hjelpe deg med å finne den rette!

  Vi har en online chat-funksjon som er bemannet med en utdannet piercer fra en av våre butikker. På den måten kan du alltid søke råd og veiledning når det passer deg. Samtidig kan du få hjelp av en person som virkelig er kompetent på området. Hvis vi ikke er tilgjengelige, kan du bare legge igjen en melding til oss, og vår kundeservice vil svare deg så snart som mulig.

  Vi er alltid tilgjengelige hvis du opplever problemer med piercingen din, selv om du ikke kjøper noe på butikken vår. På den måten kan vi alltid hjelpe deg hvis det oppstår problemer, eller hvis du kanskje ønsker en annen vurdering enn den din egen piercer ga deg.

  Hvordan kan vi selge så billige piercing-smykker?

  Dette er selvfølgelig et av de spørsmålene som dukker opp først når folk ser prisene våre, men frykt ikke, kvaliteten vår er fullt på høyde med alle andre nettbutikker. Vi produserer selv over 75% av produktene våre, og hopper dermed over mellomleddet. På den måten selger vi faktisk direkte fra fabrikken til DEG, og gjør det dermed mulig å opprettholde en høy standard til tross for de lave prisene.

  Vi tilbyr 30 dagers full returrett hvis du angre på kjøpet - det eneste kravet er at emballasjen ikke er brutt.

  Accept

  Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her