X
  Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort

  Piercing smykker

  Trenger hjelp?

  Piercing smykker

  966 stilarter fundet

  Filtrer etter:

  Farge

  Billige Piercinger

  Hos Piercingfabrikken.dk tilbyr vi et stort utvalg av alle former for smykker og utstyr til dette. Vi produserer en stor del av smykkene selv. Derfor kan vi tilby deg smykker til en usannsynlig lav pris i forhold til våre nordiske konkurrenter.

  Vi tilbyr blant annet smykker til Navlepiercing, Tungepiercing og mange andre piercinger.

  Vi legger stor vekt på kvalitet og tilbyr derfor smykker som følger loven på området, og ofte mer. For eksempel er alle våre belagte smykker PVD-behandlet med en usynlig film som beskytter smykket mot slitasje. Dette gir smykket lengre levetid enn det du vanligvis opplever med belagte smykker.

  Vi legger også vekt på å informere deg som kunde. Vi vil helst at du kjenner fordelene og eventuelle ulemper ved hvert enkelt smykke, spesielt når det gjelder bruken av smykket. Dette håper vi kan bidra til å sikre deg mot for eksempel å bytte til et smykke som ikke passer til piercingen din eller til stadiet din piercing er i.

  Piercinger kan være en utfordrende størrelse - så la oss hjelpe deg med å finne den rette!

  Vi har en online chatfunksjon som betjenes av en utdannet piercer fra en av våre butikker. På den måten kan du alltid søke råd og veiledning når det passer for deg. Samtidig kan du få hjelp fra en person som virkelig er kompetent på området. Hvis du opplever at vi ikke er tilgjengelige, kan du bare legge igjen en melding til oss - så vil kundeservicen vår svare deg så raskt som mulig.

  Vi er også alltid tilgjengelige hvis du opplever problemer med piercingen din, selv om du ikke kjøper noe i nettbutikken etterpå. På den måten kan vi alltid hjelpe deg hvis det skulle oppstå problemer, eller hvis du kanskje ønsker en annen vurdering enn den pierceren din ga deg.

  Hvordan kan vi selge så billige piercing-smykker?

  Dette er selvfølgelig et av de spørsmålene som dukker opp først når folk ser prisene våre, men frykt ikke, kvaliteten vår er fullt på høyde med alle andre nettbutikker. Vi produserer over 75% av produktene våre selv, og hopper derfor over mellomleddet. På den måten selger vi faktisk direkte fra fabrikken til DEG, og gjør det dermed mulig å opprettholde et høyt nivå til tross for de lave prisene.

  Hvis smykkene våre, mot forventning, ikke innfrir forventningene dine, er du dekket på samme måte som hvis du handler for eksempel på Føtex. I motsetning til våre utenlandske konkurrenter er vi underlagt dansk lovgivning, noe som sikrer deg som kunde når du handler hos oss.

  Vi tilbyr 30 dagers full returrett hvis du angrer på kjøpet ditt - det eneste kravet er at emballasjen ikke er brutt.

  Aksepterer

  Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her