X

  Helix piercing

  284 stilarter fundet

  Hva er helix?

  Helix er en type piercing som går gjennom brusken på øret, vanligvis langs kanten av øret. Det er en av de mest populære typene ørepiercinger og kan være dekorert med en rekke smykker, inkludert ringer, studs og ørekranser.

  Når kan man bytte helix piercing?

  Det er viktig å vente til helix-piercingen er helt grodd før du bytter smykket. Dette kan ta opptil seks måneder, avhengig av individuelle faktorer som helse, alder og livsstil. Du bør også være forsiktig når du bytter smykket for å unngå å irritere piercingen eller forårsake skade.

  Hvordan ta ut helix piercing?

  Før du begynner å ta ut helix-piercingen, bør du vaske hendene grundig for å unngå infeksjoner. Deretter bør du skru av kula eller annen pynt som er på piercingen. Du kan deretter forsiktig trekke ut piercingstaven fra hullet. Hvis du har hatt piercingen i lang tid og den er litt vanskelig å ta ut, kan det være lurt å bruke en tang eller pincett for å trekke den ut forsiktig. Husk å rengjøre piercingen grundig etter at du har tatt ut smykket for å unngå infeksjoner eller andre komplikasjoner.

  Helix Piercing Smykker

  En helix piercing er en av de mest vanlige piercinger, men samtidig fortsatt en piercing som opplever stor fremgang. Helix er egentlig en betegnelse for en piercing som sitter i brusken, på ytterkanten av øret. Den kan lages med både ring, hestesko, labret med mer.

  Selv om den er ganske uskyldig, er det faktisk en piercing som ofte er årsaken til mange problemer. Spesielt hvis den skytes inn med en ørepistol eller ikke tas vare på ordentlig. Bruskvev er nemlig kjent for å gro sakte. Dette skyldes hovedsakelig det dårlige blodomløpet i området. Jo mindre blod det er i huden, desto mindre har kroppen å jobbe med når den skal gro en piercing. Det er derfor ekstremt viktig at du sørger for å sikre deg at smykket ikke plasseres gjennom en blodåre. Dette vil medføre enda dårligere blodtilførsel enn det allerede er. Hvis blodtilførselen svikter, kan immunforsvaret heller ikke fungere ordentlig. Dermed er du også i risikogruppen for infeksjoner.

  Når du skal finne størrelsen, gjør du det ved å måle avstanden fra ørekanten til stedet hvor piercingen er laget. Legg til ca. 0,5 mm, slik at det er litt plass til hevelse i forbindelse med smykkeskiftet. Den typiske størrelsen for en ring eller labret er 8 mm i diameter/lengde, men den kan være både større og mindre.

  Anti-helix eller flere Helix piercinger i samme øre

  Mange har fått øynene opp for muligheten til å ha flere piercinger i samme øre. Her har spesielt anti-helix blitt veldig populær. Hvis du vil gjøre din helix piercing mer spesiell, kan vi på det sterkeste anbefale denne labretten med sten og indre gjenger - den passer perfekt til dette formålet. Muligheten for å kombinere størrelsen på stenene, fra 2,0 mm til 3,0 mm, gir en veldig fin og ettertraktet look til piercingen.

  Du må imidlertid huske å gi din helix piercing ro til å gro helt ferdig før du skifter til andre smykker. Huden er som regel lang tid om å gro etter at piercingen er laget. Derfor er riktig pleie og et godt smykkevalg for piercingen helt essensielt.

  Aksepterer

  Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her