X

  Ørepiercing

  Filter by:

  Farge

  Ørepiercing smykker

  En øredobb er den vanligste piercingen i verden, og nesten alle jenter - men også mange gutter - har en. Vi har et stort utvalg av piercingsmykker til øret, og det kommer stadig mange nye til.

  Når kan man bytte øredobber?

  Du bør vente til piercingen i øret er helt grodd før du bytter øredobber. Dette tar vanligvis mellom 6-8 uker for en ny piercing, avhengig av individuelle faktorer som helse, alder og livsstil. Hvis du er usikker på om piercingen har grodd helt, bør du konsultere en profesjonell piercer før du bytter øredobber. Generelt sett bør du imidlertid ikke la øredobbene være ute av ørene i mer enn 24 timer, da hullet kan begynne å gro igjen og piercingen kan lukke seg.

  Hvordan ta ut piercing i øret?

  Du bør vaske hendene grundig før du begynner å ta ut piercingen. Deretter bør du skru av kula eller annen pynt som er på piercingen. Deretter kan du forsiktig trekke ut piercingstaven fra hullet. Hvis du har hatt piercingen i lang tid og den er litt vanskelig å ta ut, kan det være lurt å bruke en tang eller pincett for å trekke den ut forsiktig.

  Hvordan lages en øredobb?

  En øredobb kan både pierces og skytes inn med en ørepistol. Det mange ikke vet er at en ørepistol faktisk ikke egner seg spesielt godt til å lage øredobber med. I mange andre land er den forbudt ved lov, fordi den

  1/ Er veldig uhygienisk fordi den ikke kan steriliseres.
  2/ Ofte gjør stor skade på vevet, i forhold til hvis en øredobb pierces inn.

  Mange opplever etterfølgende problemer med en øredobb som er blitt skutt inn med en ørepistol. Ofte på grunn av en dårlig vinklet piercing, noe som ofte ikke skjer hvis øredobbene blir piercet inn hos en dyktig piercer. I tillegg kan en ørepistol ikke steriliseres, noe som gir en økt risiko for smitte, siden det kan overføres blodrester mellom hver kunde. Sannsynligheten for smitte er veldig liten, men ikke desto mindre tilstede.

  Hvilke piercingsmykker kan brukes til en ørepiercing?

  Du kan bruke mange forskjellige piercingsmykker til din ørepiercing, for eksempel labret, ring eller våre vanlige øredobber. Det er viktig å vite at et piercingsmykke ofte er litt tykkere enn øredobbene du får skutt inn med ørepistol. Vanligvis er en ørestift 1,0 mm i trådtykkelse, mens et piercingsmykke er 1,2 mm. Forskjellen kan eventuelt utlignes ved å gjøre hullet litt større med en taper i stål. Husk at det er den minste størrelsen du trenger. Taperen skal bare halvveis gjennom hullet hvis du ønsker en størrelse på 1,2 mm som passer til våre labretsmykker. Ta gjerne kontakt med oss på chat eller e-post hvis du har spørsmål om ørepiercingen din.

  Accept

  Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her