X

  Ørepiercing

  Filtrer etter:

  Farge

  Øreflipp/Ørering

  En ørering er den mest vanlige piercinger i verden, og nesten alle jenter - men også mange gutter - har en. Vi har et stort utvalg av piercingsmykker til øret, og det kommer stadig mange nye til.

  Hvordan utføres en ørepiercing?

  En ørering kan både pierces og skytes inn med en ørepistol. Det mange ikke vet er at en ørepistol faktisk ikke er spesielt egnet for å lage øreringer med. I mange andre land er den forbudt ved lov, da den

  1/ Er veldig uhygienisk fordi den ikke kan steriliseres.

  2/ Ofte forårsaker stor skade på vevet, i forhold til når en ørering pierces.

  Mange opplever problemer med en ørering som er skutt inn med en ørepistol. Dette skyldes ofte en dårlig vinklet piercing, noe som sjelden forekommer når øreringene blir piercet av en dyktig piercer. I tillegg kan en ørepistol ikke steriliseres, noe som øker risikoen for smitteoverføring da blodrester kan overføres mellom kunder. Sannsynligheten for smitteoverføring er svært liten, men den er likevel til stede.

  Hvilke piercingsmykker kan brukes til en ørepiercing?

  Du kan bruke mange forskjellige piercingsmykker til din ørepiercing, for eksempel Labret, Ring eller våre vanlige øreringer. Det er viktig å vite at et piercingsmykke ofte er litt tykkere enn de øreringene som skytes inn med ørepistol. Vanligvis er ørestiften 1,0 mm. i trådtykkelse, mens et piercingsmykke er 1,2 mm. Denne forskjellen kan eventuelt utlignes ved å gjøre hullet litt større med en Taper i Stål. Husk at dette er den minste størrelsen du trenger. Taperen skal kun gå halvveis gjennom hullet hvis du ønsker en størrelse på 1,2 mm., som passer til våre labretsmykker. Ta gjerne kontakt med oss på chat eller e-post hvis du har spørsmål om din ørepiercing.

  Aksepterer

  Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her