Ørepiercing 

Need Help?Øreflipp/Øredobb

En øredobb er den vanligste piercingen i verden, og nesten alle jenter - men også mange gutter - har en. Vi har et stort utvalg av piercingsmykker til øret, og det blir hele tiden lagt til nye.

Hvordan lages en Øredobb?

En Øredobb kan både pierces i og skytes i med en ørepistol. Noe mange ikke vet er at en ørepistol faktisk ikke er spesielt velegnet til å lage øredobber med. I mange andre land er den forbudt ved lov, ettersom den1/ Er veldig uhygienisk fordi den ikke kan steriliseres.

2/ Ofte gjør stor skade på vevet, i forhold til, hvis en øredobben pierces i.Mange har problemer med en øredobb som har blitt skutt i med en ørepistol. Ofte på grunn av en dårlig vinklet piercing, noe som ofte ikke forekommer, hvis øredobbene blir piercet i hos en god piercer. Utover det kan en ørepistol ikke steriliseres, noe som gir en økt risiko for smitte, siden det kan overføres blodrester mellom hver kunde. Sannsynligheten for smitte er veldig liten, men ikke desto mindre tilstede.

Hvilke piercingsmykker kan brukes i en ørepiercing?

Du kan ha mange forskjellige piercingsmykker i din Ørepiercing, f.eks. LabretRing eller våre helt vanlige øredobber. Det er viktigt å vite at et piercingsmykke ofte er litt tykkere, enn de øredobbene du får skutt i med ørepistol. Som oftest er en ørestift 1,0 mm. i tykkelse mens et piercingsmykke er 1,2 mm. Denne forskjellen kan evt. utlignes, ved å gjøre hullet en smule større, med en Taper i Stål. Husk at det er den minste størrelsen du skal ta. Taperen skal bare halvt gjennom hullet, hvis du ønsker en størrelse på 1,2 mm., som passer til våre labretsmykker. Kontakt oss gjerne på vår chat eller mail, hvis du har spørsmål til din ørepiercing.