X

  Smykker

  148 stilarter fundet

  Filtrer etter:

  Smykker

  Leter du etter noen nye smykker å pynte deg med, og elsker du høy kvalitet? da bør du ta en nærmere titt på vårt store utvalg. uansett om du leter etter øredobber eller halskjeder , har vi et utvalg for deg. Vi prøver å produsere mest mulig i hypoallergene materialer som kirurgisk stål og titan, noe som gjør at mange av materialene våre egner seg for nikkelallergikere. Spør gjerne vår kundeservice om hjelp dersom du er i tvil.

  Vi startet med piercingsmykker, og har tatt med det beste fra den verdenen

  Piercingfabrikken startet, som navnet sikkert tilsier, med produksjon av piercingsmykker. Innenfor denne bransjen er det stort fokus på hypoallergene materialer og belegg som virkelig holder. Dette er fordi piercingsmykker utsettes for mye større press enn vanlige smykker, da de sitter inne i kroppen, og gjerne i en piercing som er nylaget. Vi har tatt kunnskapen vi har fra piercingindustrien videre til smykkeindustrien og derfor har vi stort fokus på å produsere smykker med belegg som varer, og kun i materialer som er trygge for deg.

  Er du mer nysgjerrig på hvem vi er, er du alltid velkommen til å ta kontakt og ta en prat om hvem vi er og hva vi kan tilby.

  Aksepterer

  Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her