X

  Intim piercing

  144 stilarter fundet

  Intimpiercing

  Er en piercing som stadig flere får, men som de færreste snakker om. Grunnene til å få en kan være mange, men vanligvis er det enten for stimulering eller utseendet. Stimulerende piercinger har til hensikt å stimulere en selv eller ens partner. Det finnes nå mange valgmuligheter, og stadig kommer det nye, noen mer risikable enn andre. Den vanligste piercingen for kvinner er en hood piercing, som plasseres i forhuden rett over klitoris. Den kan lages både horisontalt og vertikalt, men det er stor forskjell mellom disse plasseringene. Der hvor den horisontale som regel bare er for syns skyld, er den vertikale stimulerende, for den som bærer den.

  For menn er en prins albert piercing fortsatt mest populær, spesielt på grunn av dens stimulering av både partneren og bæreren. Andre piercinger, som for eksempel i pungen, blir imidlertid også mer og mer populære.

  Intimpiercinger

  Det finnes mange forskjellige måter å pynte sitt underliv på, og det kan være vanskelig å finne ut av hva som er hva. Derfor vil jeg her gi en kort gjennomgang av de ulike og hva de kan brukes til.

  Klitorishettepiercing / Hood Piercing

  En klitorishettepiercing er en kvinnelig piercing som er plassert i huden som dekker klitoris. Den kan lages både vertikalt og horisontalt, avhengig av hva kvinnen ønsker. Men den vertikale er klart mest populær da den gir mye mer stimulering enn den horisontale. De fleste kvinner har anatomi som passer til denne piercingen, men de som ikke har det bør unngå å få den laget, da det kan føre til unødvendige komplikasjoner. En profesjonell piercer vil inspisere området før han lager den, og ofte gjøre en såkalt Q-tip test som har til formål å vurdere plassen under huden. Dessverre opplever ikke alle kvinner stimulering fra denne piercingen, selv om den er plassert helt riktig. Den horisontale versjonen er mer for syns skyld, men kan gi stimulering hvis kvinnens klitoris har en viss størrelse.

  En Hood piercing kan lages enten med en Ring, Bøyd stav eller Rett stav. Det er veldig viktig at du velger riktig størrelse, som kan variere avhengig av kvinnens anatomi. Derfor vil det være en god idé å spørre vår kundeservice om råd hvis du ikke kjenner din nøyaktige størrelse.

  Piercing i Skamlippene

  Var utrolig populær for noen år siden, men er i dag mindre populær enn de mer stimulerende piercinger. Den kan plasseres både i de indre og ytre skamlippene, og lages alltid med en Kulering eller Hestesko. De fleste kvinner får den laget i den øvre delen av skamlippene, da det kan gi mye ubehag hvis de sitter for langt nede. Dette fordi de kan irritere hver gang man setter seg ned på en sofa eller sal. Når du skal velge en størrelse, måler du skamlaben og legger til ca. 0,5 - 1 mm i diameteren, men igjen oppfordrer vi til å bruke vår kundeservice betjent av utdannede piercere. Som med andre intimpiercinger kan du også stretche en skamlapp, men vær forsiktig.

  Piercing i Pungen / Piercing på Penis skaft

  Ligner mye på hverandre når det gjelder smykker, og blir derfor beskrevet sammen. Denne typen piercing lages nesten alltid med en kulering, og ofte lages flere ved siden av hverandre. De har ingen egentlig funksjon, men brukes utelukkende av estetiske årsaker. Det er viktig at du er oppmerksom på god hygiene, da en infeksjon her lett kan spre seg med ubehagelige komplikasjoner som resultat. Vær spesielt forsiktig hvis de er plassert nær endetarmen. Når den lages på penisskaftet kalles den ofte en frenum piercing, og en frenum ladder hvis det lages flere etter hverandre.

  Intimpiercinger og sex

  Intimpiercinger er knyttet til seksualitet, enten det dreier seg om egenstimulering, partnerstimulering eller bare for syns skyld. I Danmark er det ofte tabubelagt å ha en intimpiercing, mens det i andre lander er et emne som ofte diskuteres. I USA har det vært utført egne studier om piercing som et middel mot redusert sexlyst, og resultatene var faktisk veldig gode.

  Mange kvinner og menn lider av redusert sexlyst, og en piercing vil utvilsomt hjelpe mange med å få mer lyst, så det kunne også være fint hvis det ble mer fokus på mulighetene her i vår del av verden.

  Dette var en kort gjennomgang av de ulike piercingene, og det finnes faktisk mange andre som ikke er nevnt i denne teksten. Hvis du sitter igjen med et spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss for en mer utfyllende forklaring.

  Aksepterer

  Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her