X
  Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort

  Trenger hjelp?

  Piercingfabrikken.dk - Alt for din piercing

   

  Piercingfabrikken er nettbutikken for deg som verdsetter en god pris på dine piercinger, god kvalitet og god kundeservice. Vi leverer alt innen piercinger, og har i tillegg også 2 piercingstudioer lokalisert i henholdsvis Odense og Fredericia.

  Ideen bak PiercingFabrikken oppsto etter at jeg har jobbet som piercer i mine egne piercingstudioer i mange år. Det har gitt meg stor innsikt i piercingbransjen. I tillegg har jeg også erfaring fra en annen nettbutikk. Et stadig økende antall kunder velger å bestille fra utenlandske nettbutikker fordi prisene ofte er billigere og det kan være et større utvalg. Visjonen om å selge til samme priser, eller billigere, har imidlertid vært i hodet mitt lenge, og derfor tok jeg spranget og åpnet Piercingfabrikken.

  La meg gjøre det klart med en gang; du kan ikke forvente faste telefontider, slik du ofte finner i andre butikker. På den annen side kan vi håndtere det meste på posten og jeg vil også garantere deg at du ikke finner nøyaktig samme piercingsmykker billigere andre steder i Danmark. Ellers tilbyr jeg å matche prisen. Vi er i snitt 2-3 ganger billigere enn våre nordiske konkurrenter – og kvaliteten er minst like god. Samtidig er vi veldig dynamiske på prisene, noe som gjør at du kan forvente prisfall på de fleste produkter etter hvert som antall bestillinger øker. Jo flere som handler hos oss, jo større kvanta kan vi produsere – og jo billigere kan vi også selge piercingsmykkene våre til deg.

  Litt om vår kundeservice

  Våre kundeservicemedarbeidere vil svare deg så snart som mulig på e-post - skriv til oss på info@piercingfabrikken.dk

  Vi strekker oss langt for å ha fornøyde kunder. Derfor behandler vi også våre kundeservicesaker på en måte som begge parter er fornøyde med. Du kan også lese dette på vår trustpilot-profil, hvor våre tidligere kunder har tildelt oss 5 stjerner.

  Våre produkter

  En typisk dansk nettbutikk kjøper produktene sine gjennom et mellomledd – det betyr at de kan kjøpe i relativt små kvanta og få varene levert ganske raskt. Det er en veldig god løsning, men det betyr også at det er flere koblinger mellom deg og smykket – lenker som koster mye for deg som kunde.

  Hos Piercingfabrikken.dk kjøper/produserer vi smykkene selv i samarbeid med fabrikken. Dette gir oss muligheten til å selge deg et smykke til din piercing, som er utrolig billig.

  Prisen har i dette tilfellet ingen innvirkning på kvaliteten, som er like høy som andre steder. Vi setter stor pris på å levere kun det beste til våre kunder.

  Hvis du fortsatt er i tvil, er du alltid velkommen til å kontakte oss - vår e-post er info@piercingfabrikken.dk

  Er du klar for å spare mye penger på dine piercingsmykker?

   

  Med beste ønsker

   

  Jonas - eier av Piercingfabrikken.no

  LLS APS 

  CVR: 34903727 

  Gefionsvej 6 

  7000 Fredericia 

  Danmark 


  Aksepterer

  Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her