X

  Navlepiercinger

  Navlepiercinger

  En navlepiercing er en av de mest vanlige piercingene i den vestlige verden. Samtidig er det også en av piercingene hvor du kan finne det største utvalget av smykker. Som med alle andre piercinger, er det viktig at du ikke går på kompromiss med kvaliteten - spesielt mens piercingen heler. Akkurat i helingsprosessen, er din nye piercing ekstra mottagelig for komplikasjoner, for eksempel utvikling av nikkelallergi, betennelse, utstøting og lignende. Så sørg for at du kun velger smykker som matcher våre anbefalinger.

  Når kan man bytte navlepiercing?

  Det anbefales å vente til navlepiercingen er fullstendig grodd før man bytter smykket. Groingstiden kan variere mellom 6-12 måneder avhengig av flere faktorer, blant annet helse, alder og livsstil. For å unngå komplikasjoner og infeksjoner bør man gi piercingen tilstrekkelig tid til å gro fullstendig før man bytter smykket.

  Navlepiercingens historie

  Tross navlepiercingens tilstedeværelse i mange hundre år - og ofte tidligere var et symbol på erotikk, ble den virkelig mainstream etter at Naomi Campbell poserte på catwalken med en ny piercing i navlen. Det er en såkalt estetisk piercing, det vil si en piercing uten stimulerende formål, men bare til pynt. Tidligere var navlepiercing faktisk ganske populær blant menn, men i dag er det hovedsakelig yngre kvinner som får den gjort. Det finnes et hav av design, materialer, farger osv. som du må forholde deg til når du skal velge ditt smykke. Vi vil prøve å guide deg gjennom dine muligheter nedenfor.

  Navlepiercinger er enkle å finne smykker til, men hvilke smykker skal du velge?
  En navlepiercing er kanskje den piercingen som har flest smykkedesigns. Samtidig er den også notorisk kjent for å skape problemer hvis den ikke passes på riktig måte. En av de store misforståelsene er helbredelsestiden, som faktisk er en del lengre enn mange tror. En navlepiercing er laget relativt dypt, og i et veldig bevegelig område, derfor strekker helbredelsestiden seg ofte ut over minimum 6 måneder. Det er ekstremt viktig at du ikke bytter smykket ditt i helbredelsesperioden, da det ofte resulterer i irritasjon og en potensiell mulighet for at smykket vokser ut. Hvis ditt starter smykke går i stykker, vil det være en god idé å få din piercer til å bytte det til et nytt.

  Nedenfor finner du en kort forklaring på hva du bør se etter når du velger et smykke, samt en presentasjon av de enkelte designene.

  Navlepiercinger med anheng

  Et smykke med hengende dekorasjoner er sannsynligvis det mest populære smykket, men det bør bare brukes i piercingen når den har leget helt. Smykket med dekorasjoner er tyngre enn uten og kan forårsake feilaktig heling av piercingen hvis den brukes mens den fortsatt leger. Derfor bør du bare vurdere et smykke med hengende dekorasjoner når piercingen din er helt ferdig leget. Dessverre blir mange kunder feilinformert om helingsprosessen og riktig smykkevalg. Dette kan dessverre føre til komplikasjoner som infeksjon og til slutt resultere i at smykket blir utstøtt. Det er derfor en god idé å dobbeltsjekke informasjonen du får fra pierceren din for å være sikker på at den er riktig. Hvis du er usikker, kan du alltid kontakte oss - vi har erfarne piercere tilknyttet - enten via chat eller e-post.

  Navlepiercinger uten anheng

  Når du får navlepiercingen din, er det viktig å bruke et smykke uten hengende dekorasjoner - dette vil øke sjansene for suksess. En dekorasjon på smykket kan trekke piercingen feil vei eller sitte fast i klærne dine. Og jo mer irritasjon piercingen din utsettes for, jo større er sjansene for at smykket vil vokse ut. Smykker uten hengende dekorasjoner er enkle å ha i og sitter heller ikke fast i klærne på samme måte som smykker med dekorasjoner kan gjøre. Av denne grunnen er det et åpenbart valg som startsmykke.

  Hvilken størrelse smykke skal jeg bruke til navlepiercing?

  En perfekt utført piercing har dimensjoner på 1,6 mm i tykkelse og 10 mm i lengde. Av samme grunn er nesten alle smykkene våre laget i denne størrelsen. Dessverre kan du som kunde oppleve å ha fått en dårlig utført piercing eller en piercing som av en eller annen grunn gradvis beveger seg ut av kroppen. Derfor kan det være nødvendig for deg å bruke et smykke som er mindre enn standard størrelsen. Vi prøver alltid å ha et bredt utvalg av smykker i butikken vår og har derfor også modeller i alternative størrelser. Mange av modellene våre kan også forkortes ved å kjøpe en løs stav. Alternativt kan du også velge å bygge smykket selv ved hjelp av løse deler. Det finnes mange muligheter, men hvis du er usikker, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på e-post.

   

   

  Billige navlepiercinger trenger ikke å være et tegn på dårlig kvalitet.

  Vi selger smykker til langt under normal pris, og dette kan selvfølgelig få noen varsellamper til å blinke. Du vil helt sikkert også høre andre fraråde deg å kjøpe smykker som er så billige, kanskje fordi de tror det vil gå utover kvaliteten. La oss slå fast med en gang at du ikke har noen grunn til bekymring. Vi går ikke på kompromiss med kvaliteten!

  Når et smykke selges i et lite land som Danmark, har det typisk byttet hender noen ganger på vei fra fabrikken til deg. Dette er en helt normal forretningspraksis for mange produkter som selges i Danmark, og det gjelder ikke bare for piercingsmykker. Hos oss er de fleste produktene vi selger produsert av oss selv, noe som betyr at det ikke er så mange ledd mellom fabrikken, oss og deg. På denne måten kan vi selge smykkene til utrolig lave priser uten at det går utover kvaliteten. Faktisk kan det være en fordel for deg at vi selv kan bestemme hvilke prosesser smykkene våre gjennomgår under produksjonen. For eksempel er alle våre belagte smykker PVD-behandlet, noe som ikke er standarden andre steder. PVD-behandlingen betyr at det legges en ekstra beskyttelsesfilm over fargen som gjør smykket mer motstandsdyktig mot slitasje. Vi kan også kontrollere at materialene vi oppgir at smykket er laget av, faktisk stemmer.

   

   

  Vanlige problemer med navlepiercing

  En navlepiercing er en av de piercingene som ofte har komplikasjoner - spesielt hvis den ikke blir tatt vare på riktig. Det finnes mange forskjellige typer komplikasjoner, og det vil være vanskelig å gjennomgå alle. De vanligste inkluderer:

  Betennelse oppstår når en mikroorganisme trenger inn i piercinghullet og dermed forårsaker en infeksjon. En infeksjon er sjelden farlig og bør ikke føre til fjerning av smykket som det første. Navlepiercingen din er plassert på et utsatt sted der den ofte er i kontakt med klær eller utsettes for friksjon. Derfor kan du fra tid til annen oppleve at den blir irritert. Dette kan imidlertid løses i 95% av tilfellene ved å rense med varmt saltvann et par ganger om dagen, til du opplever at infeksjonen avtar. Hvis dette ikke hjelper, bør du kontakte din piercer for råd og veiledning.

  For hyppig rengjøring er også et problem vi ofte ser i studioene våre, og det er faktisk en stor kilde til irritasjon av piercingen. Huden trenger tid og ro til å gro, men samtidig må den holdes ren slik at det ikke kommer bakterier i såret. Hvis det rengjøres for mye, får ikke huden ro og det vil ofte irritere huden, og dermed kroppen, som kan velge å støte ut smykket. Sørg derfor for å rense maksimalt 2-3 ganger om dagen mens piercingen gro, og gjerne 3-4 ganger hvis det er betent.

  Rengjøring med alkoholbaserte produkter er et stort problem, og bygger på en misforståelse. Tidligere rådet gullsmeder kunder som fikk skutt øreringer til å rense med hydrogenperoksid. Dessverre henger denne rådgivningen fortsatt ved. Hydrogenperoksid og andre sterke produkter ødelegger de nye hudcellene og dermed kroppens mulighet for å gro. Hvis kroppen blir stoppet i helingsprosessen for mange ganger, vil den ofte velge å støte ut smykket. Derfor er det ekstremt viktig at du unngår disse produktene.

  Accept

  Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her