X
  Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort

  Trenger hjelp?

  Øyenbrynspiercing

  84 stilarter fundet

  Øyenbrynspiercing

  En Øyenbrynspiercing er en av de piercingene som fra tid til annen dukker opp. Den fikk sitt virkelige gjennombrudd hos punkbevegelsen på 80-tallet og ble mer mainstream på 90-tallet. Piercingen kan lages med et hav av forskjellige smykker og er en av de minst smertefulle piercingene du kan få laget.

  Den lages vanligvis med en liten bøyd stav, men tidligere ble den ofte laget med en ring. Den bøyde staven passer imidlertid bedre til anatomien i området og er derfor det mest foretrukne valget blant de fleste piercere. Du kan imidlertid fortsatt bruke en ring, og med riktig pleie, bør du ikke oppleve store problemer med å bruke denne typen smykke.

  En øyenbrynspiercing sitter ofte veldig stramt og er derfor utsatt for utstøtelse, også kalt migrasjon. Jo mer press det er på et smykke, desto mer blir kroppen oppmerksom på at smykket er der. Hvis kroppen ønsker å støte ut smykket, er det ikke mye man kan gjøre for å unngå det. Imidlertid kan du som regel unngå å komme til det punktet ved å få piercingen gjort i riktig dybde, posisjon og med riktig størrelse smykke. Svært tynne smykker (under 1,2 mm i tykkelse) frarådes, da de ofte kan kutte gjennom øyenbrynet på grunn av det lave tyngdepunktet slike smykker har. Bruk derfor alltid piercingsmykker som er minimum 1,2 mm i trådtykkelse. Det er imidlertid viktig at smykket heller ikke er for tungt, da vevet i området ikke er sterkt nok til å bære smykker av en viss størrelse.

  Øyenbrynspiercing smykker

  Det mest optimale smykket er et smykke som måler 1,2 - 1,6 mm i trådtykkelse og 8-12 mm i lengde. Du kan enkelt finne riktig størrelse smykke ved å måle avstanden mellom de to hullene og legge til 0,5 mm. Du bør imidlertid ikke bytte smykke før piercingen er fullstendig grodd (vanligvis etter ca. 3 måneder). Etter dette finnes det mange forskjellige alternativer for hvilke smykker du kan bruke. Det beste materialet vil alltid være materialer godkjent etter ASTM-standard, for eksempel titan og kirurgisk stål. Det kan imidlertid også være en fordel å bruke mer fleksible materialer som for eksempel teflon eller PTFE, siden disse ikke legger press på piercingen på grunn av deres lave vekt. Samtidig kan disse materialene følge kroppens bevegelser. Du bør ikke bruke produkter som er belagt med for eksempel gull- eller titanbelagt hvis du allerede har nikkelallergi. Hvis du har en tendens til å danne store arr, er denne piercingen ikke et godt valg, da den har en høy utstøtelsesrate sammenlignet med andre piercinger.

  Aksepterer

  Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her