X

  Emu Olje

  Emuolje utvinnes fra emuen, en fugl som er hjemmehørende i Australia. Aboriginerne har brukt det i tusenvis av år for å behandle brannsår, sår, blåmerker og som smertestillende middel.

  Emuolje består av omtrent 70% umettede fettsyrer, og den største komponenten er oljesyre, en enumettet omega-9 fettsyre, som har en betennelsesdempende effekt på kroppens hud. Emuolje har en positiv effekt på hudcellene og absorberes naturlig i huden uten å tette porene.

  Til tross for at det er en olje, er det klinisk bevist at emuolje ikke tetter porene. Den trenger raskt inn i hudlagene og etterlater ingen fettete rester. Dette er også en av grunnene til at den egner seg godt til piercing etterpleie.

  Det er ikke kjent for å forårsake allergiske reaksjoner i studier.

  Emuolje har vist seg å hjelpe med å redusere arrdannelse i brannsår, kirurgiske snitt og andre hudskader i flere studier. Samtidig har studier vist at den betennelsesdempende egenskapen lindrer leddsmerter.

  Emuolje har også vist seg å redusere dannelsen av keloidarr betydelig.

  Emuolje for piercing

  Emuolje er allment anerkjent som et utmerket middel for din piercing. Dette skyldes kombinasjonen av den betennelsesdempende egenskapen og evnen til å ikke tette hudens porer. Emuolje kan brukes for piercinger som er røde, ømme og hovne, eller som en generell etterbehandling for å redusere risikoen for arrdannelse etter piercingen.

  Det er imidlertid viktig å understreke at emuolje er et naturprodukt og derfor ikke godkjent som et legemiddel.

  På Piercingfabrikken importerer vi vår emuolje direkte fra en australsk emu-farm, og du kan kjøpe vår emuolje her.

  Aksepterer

  Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her