X

    Daith Piercing

    187 stilarter fundet

    Filtrer etter:

    DAITH PIERCING


    Også kalt migrenepiercing, og er en av de mest populære ørepiercingsvariantene i den vestlige delen av verden. Det er også en piercing i øret som sies å ha en lindrende effekt på hodepine og andre smerter.

    På grunn av effekten har daith-piercingen også åpnet opp for mange mennesker som vanligvis ikke får piercinger, bare på grunn av effekten denne piercingen sies å ha.

    VIRKER EN MIGRENE PIERCING?


    Selv om det stort sett er anekdotisk bevis, er det faktisk en sannsynlighet for at denne piercingen virker på migrene.

    Øret har mange forskjellige punkter som akupunktører har manipulert, med blant annet nåler, i mange år. Området der en migrenepiercing er plassert er plassert rundt vagusnerven, den lengste av de 10 nerveendene.

    En migrenepiercing vil i realiteten legge konstant press på vagusnerven, og derfor er det en teoretisk mulighet for at denne piercingen skal fungere. Stimulering av vagusnerven har også vist seg å lindre symptomer fra epilepsi og depresjon dersom den stimuleres, noe du kan lese mer om her

    Det er foreløpig ikke gjennomført brede kliniske studier hvor spesialister har undersøkt effekten av en daith-piercing, men det finnes studier som konkluderer med at akupunktur kan virke lindrende på mange sykdommer som migrene, og det kan derfor tenkes at påvirkningen fra smykket kan ha samme effekt på migrene.

    Det er derfor vanskelig å si om en daith piercing er en effektiv behandling for migrene, eller om effekten er en ren placeboeffekt.

    DAITH PIERCING SMYKKER

    Det er mange forskjellige smykker du kan bruke i denne piercingen, men det er selvfølgelig viktig at smykket har riktig materiale og er riktig plassert.

    Det er først og fremst viktig at smykket er laget av et allergivennlig materiale som ikke irriterer huden når piercingen skal gjøres. Nedenfor er en liten guide til de ulike materialene du kan bruke.

    TITANIUM DAITH PIERCING SMYKKER


    Er perfekt for deg som er bekymret for nikkelallergi.

    Den kan anodiseres (farges) i en fin farge uten at det går ut over sikkerheten.

    Det er viktig at du velger smykker som er implantatgodkjent (Ti6Al4V ELI). For eksempel ASTM F-136, ASTM F-1295, ISO 5832-3 eller ASTM F-67. Titan er en garanti for smykker av høy kvalitet til din nye piercing.

    DAITH PIERCING I EKTE GULL


    Ekte gull er også et godt materiale for din daith piercing, så lenge det er et smykke som følger noen retningslinjer. 24 karat er den reneste formen, men siden ekte gull er mykt kan det ikke brukes uten materialer blandet inn for å styrke det.

    DAITH PIERCING I KIRURGISK STÅL


    Kirurgisk stål kan brukes i en ny daith piercing, men din piercer vil ofte foretrekke andre materialer som titan, som er 100 % fri for nikkel. Det finnes mange forskjellige varianter av dette materialet og kun noen få er godkjent. Du kan lese mer om det her

    Det er også viktig at migrenepiercingen din har et smykke som passer til øret ditt, og det er mange som kan brukes til daith piercingen.

    DAITH RING


    Er en veldig god en, siden stykket har en god passform. En ring kan lages i mange forskjellige varianter som kulering, klikkerring og hestesko.

    DAITH STAV


    En Daith pinne er nok den mest brukte modellen, og dette er hovedsakelig fordi det er enkelt å lage daith piercingen. Siden Daith piercingen sitter i et område inne i øret, kan det være vanskelig å lage en Daith piercing med ring.

    NÅR SKAL BYTTE EN MIGRENEPIERCING?


    Daith piercingen er laget i bruskvev, og bruker derfor lang tid på å lege såret. Det kan være ulike tegn på at den er helt tilhelet, som f.eks

    • Det gjør ikke vondt lenger
    • Ingen sårvæske eller annen væske kommer fra daith-piercingen.
    • Øret ditt er ikke lenger rødt og hovent

    Vanligvis må det gå minst 6 måneder fra det tidspunktet din daith-piercing er laget.

    HVORDAN BØR DU RENGJØRE DAITH PIERCINGEN DIN?


    Daith piercinger er beryktet for langsom tilheling, og migrene piercingen din må derfor renses grundig mange ganger om dagen med isotonisk saltvann.

    Vask hendene når du tar på piercingen mens den gror og derfor teknisk sett et åpent sår

    Spray daith piercingen med saltvann morgen og kveld

    Hold smykkene rene for skitt

    Hvis du overholder disse reglene, er sjansen for infeksjon i piercingen din liten, men effekten er best hvis du i tillegg har en stang i riktig lengde og generelt holder kroppen frisk.

    FAQ

    GJØR EN DAITH PIERCING VARE?

    Ja, det kan være ganske smertefullt, men det gjøres raskt og derfor er smerten kort.

    KAN DU BRUKE EARPODS OSV MED EN DAITH PIERCING?

    Ja, det kan du, men det er viktig at du venter til det er helt grodd, da det kan være bakterier på dem.

    HVILKE ØRE SKAL EN MIGRAINEPIERCING SITTE I?

    Det er ingen regler for det, men noe tyder på at det er størst effekt om du legger det på samme side som migrenen, eller der det er et lurerpunkt.

    Hvis du har flere spørsmål, kan du gjerne kontakte oss

    Aksepterer

    Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her