X
  Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

  Need Help?

    

  Tilbyd et gavekort

    

  Piercing Nåle

  Piercing nål

  Piercingnåler er verktøy som brukes for å sette inn piercings, som øreringer og næseringer. De er laget av steriliserte materialer, som for eksempel rustfritt stål eller titanium, for å hindre infeksjoner.

  Det finnes flere typer piercingnåler tilgjengelig på markedet, avhengig av formålet. For eksempel, er det spesielle nåler for øreringer, næseringer og navlepiercinger. Noen nåler er også laget for bruk i sensitive områder som tunge og leppe piercings.

  Velg riktig type piercingnål

  Det er viktig å velge riktig type piercingnål for å sikre en trygg og smertefri piercingprosess. Det er også viktig å sørge for at nålene er sterile og at de håndteres på en hygienisk måte for å hindre infeksjoner.

  For dem som ønsker å utføre piercings hjemme, er det viktig å være klar over at det kan være risikabelt å gjøre det selv. Det anbefales å få piercingen gjort av en profesjonell piercer, som har kompetanse og erfaring i å utføre piercings på en trygg og hygienisk måte.

  I vår kategori med piercingnåler, kan du finne et bredt utvalg av nåler av høy kvalitet og til rimelige priser. Enten du er en profesjonell piercer eller bare ønsker å gjøre en piercing hjemme, kan du finne det du trenger hos oss.

  Accept

  Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her