X

  Fake / Cheat Piercing

  93 stilarter fundet

  Filtrer etter:

  Falske Piercinger

  Elsker du piercinger, men ikke alt det som følger med når den skal lages på den normale måten? Eller er du kanskje nysgjerrig på om det ville kle deg? Da kan et falskt piercingsmykke kanskje være noe for deg.

  Disse smykkene er designet for å kunne brukes uten at du har en ekte piercing fra før av, og er derfor ideelle for mange forskjellige anledninger. Vi har et stort utvalg med mange ulike design for enhver anledning.

  Falsk Næsepiercing

  Vi har for eksempel våre flotte piercingsringer som kan brukes som falske næsesmykker. De kan enten lukkes med en låsemekanisme som denne flotte falske næseringen, eller klemmes på som denne elegante bøyelige piercingsringen.

  Foretrekker du en liten sten eller kule, har vi også mange forskjellige alternativer der smykket festes med en magnet, som denne flotte falske nesepiercingen med sten.

  Falsk Septum Piercing

  Er du mer interessert i en liten falsk septumring, har vi også et bredt utvalg av alternativer med mange ulike design å velge mellom. Å få en septumpiercing kan være et stort skritt, og derfor kan det være lurt å prøve det ut før du bestemmer deg for å få det permanent. Du kan blant annet kjøpe en flott falsk septumring her, men vi har også mange andre spennende design.

  Falske Øreringer

  Vurderer du heller øreringer, eller ønsker du å kle deg ut for en spesiell anledning som for eksempel karneval, kan vi også hjelpe deg med det. Vi har et bredt utvalg av falske øreringer, for eksempel øreringer med stener eller ringer som kan brukes uten at du har et ekte hull i øret.

  Falsk Tungepiercing

  En tungepiercing er et stort skritt, og samtidig er det en piercing som kan være smertefull, med risiko for infeksjon og skader på tennene. Derfor er mange forsiktige med å få denne piercingen, og det har vi full forståelse for. Derfor har vi også et alternativ, da vi også selger falske tungepiercingsmykker online her. Kulen eller stenen holdes på plass med en magnet, så du trenger ikke å ha en piercing fra før av. Smykket sitter godt på plass, men det er viktig at du bare bruker det mens du er våken, og aldri mens du sover, da kulen ikke sitter like sikkert som på en ekte tungepiercing.

  Som du kan høre, har vi et bredt utvalg med mange ulike materialer og design, og vi utvider stadig med nye varianter. Hvis du er usikker eller har spørsmål, er vår kundeservice alltid klar til å svare på dine spørsmål og hjelpe deg med å finne akkurat det smykket du leter etter.

  Aksepterer

  Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her