Aftercare til stretch 

Need Help?

Aftercare til stretch
Hvilke smykker leder du efter?

Aftercare til stretch

 

Innenfor kategorien aftercare til stretch, finnes det en del muligheter. Vi kan f.eks. tilby produktet smelly gelly, som er et produkt, som kan hjelpe dig med å fjerne luktplager fra f.eks. dine stretch. Det er en lys petroleums basert lotion som, ved bruk, kan fjerne luktplager fra dine piercinger i opp til 30 dager (avhengigt av din personlige hygiene og din kropps kjemi). Smelly Gelly er en ganske liten beholder som inneholder 1-2 gram lotion. Denne mengden burde være nok til opptil 6 måneder. Skal bare brukes til ferdig helede piercinger.

Du finner en bruksanvisning til produktet her: 

Således anvendes Smelly Gelly

Emu Olje er et annet aftercare produkt, som du trykt kan bruke til din piercing. Emu Oljen kommer fra Emu fuglen, som har sin opprinnelse i Australia. Oljen er antibakteriel, smertestillende og trenger raskt inn i huden uten å fete og tette porerne. Vi selger Emu Olie her i en liten beholder som inneholder 6 ml.  

Kjøp Emu Oljen her og les samtidig Elayne Angel's uttale seg om produktet. Elayne Angel er en av verdens førende piercere og hun har vært på banen siden 1980'tallet. I sin tid, har hun laget over 40.000 piercinger - så vi har å gjøre med en dame som vet hva hun taler snakker om.