X

  Andet

  Piercingtenger, etterpleieprodukter og mye annet

  Her finner du et stort utvalg av forskjellig tilbehør til din piercing, for eksempel piercingtenger, etterpleieprodukter osv. Hvis det er noe du mangler, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

  Vi legger stor vekt på å kun tilby de beste produktene på markedet. Alt du finner her er gjennomtestet for å sikre deg som kunde hos oss.

  Hvordan rense piercing?

  For å rense en piercing bør du først vaske hendene grundig med såpe og varmt vann. Deretter kan du bruke varmt vann, emu olje eller saltvannsspray til å rense piercingen forsiktig. Skyll deretter piercingen grundig med rent vann og tørk forsiktig med en ren, tørr klut eller et papirhåndkle.

  Hvordan rense navlepiercing?

  For å rense en navlepiercing kan du følge samme prosedyre som for en vanlig piercing. Vær imidlertid forsiktig med å ikke bruke for mye såpe, da dette kan tørke ut huden og forsinke groingsprosessen. Bedre bruk emu olje eller saltvann spray.

  Hvor lenge rense etter hull i ørene?

  Generelt anbefales det å rense ørepiercingene daglig i omtrent 6 uker etter at du har fått dem.

  Hvordan rense hull i ørene?

  For å rense hullene i ørene bør du først vaske hendene grundig med såpe og varmt vann. Deretter kan du bruke varmt vann, emu olje eller saltvannsspray til å rense området rundt hullene forsiktig. Skyll deretter grundig med rent vann og tørk forsiktig med en ren, tørr klut eller et papirhåndkle.

  Aksepterer

  Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her