X
  Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort

  Trenger hjelp?

  Dermal piercing

  Filtrer etter:

  DERMAL-PIERCING

  En Dermal-piercing er tenkt som et lettere alternativ til Surface-piercinger. Ideen med en Dermal-piercing er at den ikke legger press på omgivelsene. Samtidig følger den kroppens bevegelser for å gi et mer sikkert og varig alternativ til surface piercinger. En Dermal-piercing kan stort sett gjøres på hvilken som helst del av kroppen.

  Finn din neste Dermal-piercing her på siden.

  HVORDAN LAGES EN DERMAL ANCHOR-PIERCING?

  En dermal anchor-piercing lages med en plate som settes under huden med en nål på ca. 12 gauge (2 mm). Selve prosedyren er ikke farlig eller mer kirurgisk enn en vanlig piercing. Men den skiller seg likevel ut på den måten at den ikke bare kan tas ut som en vanlig piercing kan. Det er viktig at den lages på riktig dybde slik at den sitter optimalt mot huden. På den måten kan du unngå at smykket henger seg fast i klærne osv.

  Inngrepet kan også gjøres med en såkalt biopsipenn, som tradisjonelt brukes til å ta prøver av muskelvev på sykehuset. Denne metoden er imidlertid ulovlig i Danmark, da den anses som et kirurgisk inngrep å bruke biopsipenn i stedet for nål. Vår erfaring er også at du får den fineste Dermal-piercingen med en nål, og det er også den mest skånsomme måten for huden.

  ER DERMAL-PIERCINGER ULOVLIGE?

  Dermal-piercinger har dessverre hatt et dårlig rykte og har også blitt beskyldt for å være ulovlige. De var faktisk midlertidig ulovlige tilbake i 2008, men kort tid etter at Helsedirektoratet fikk presentert prosedyren for hvordan de lages, ble de igjen lovlig. Det skal imidlertid bemerkes at det fremdeles er ulovlig å lage dem med en biopsinål, da dette betraktes som et kirurgisk instrument forbeholdt leger.

  KAN DU BYTTE SMYKKE I DIN DERMAL-PIERCING SELV?

  Det kan være vanskelig å bytte stenen i din Dermal-piercing selv, men det er mulig. Kunsten er å holde disken som sitter under huden stram, samtidig som du løsner toppkulen. Denne prosedyren kan være komplisert på grunn av at det noen ganger kan være kroppsvæske eller annet som sitter fast i gjengene. Dette kan føre til at kulen sitter ekstra godt fast. Hvis du har problemer med å bytte din Dermal-anchor-piercing, anbefaler vi at du søker råd fra din piercer.

  HVILKE SMYKKER BØR JEG BRUKE TIL MIN DERMAL-PIERCING?

  Ved Piercingfabrikken bruker vi bare 14 gauge (1,6 mm) gjengesmykker, og det er også tilfelle i nesten alle andre piercingstudioer. Alle smykkene du finner her på siden passer til din Dermal-piercing. Merk at det kan være forskjell på størrelsen på stenen, og vanligvis bør du velge små stener på ca. 2-3 mm til ansiktet.

  Du kan finne et smykke til din Dermal-piercing med for eksempel steiner, opaler eller en farget kule, som gir forskjellige kule uttrykk. Alle våre smykker er laget av kvalitetsmaterialer godkjent for piercinger - og du får dem til og med til markedets beste priser.

  Har du spørsmål om våre Dermal-piercinger, eller er det noe annet vi kan hjelpe med? Ikke nøl med å kontakte vår kundeservice. Vi ser frem til å hjelpe deg!

  Aksepterer

  Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her