X
    Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort

    Trenger hjelp?

    Anti Helix Piercing

    210 stilarter fundet

    ANTI HELIX PIERCING

    Er ørepiercingen som legges i folden som starter over tragus og slutter på toppen av øret. Det lille hulrommet gjør at det stort sett kan plasseres i hele området, men det er de færreste som kan ha mer enn 2 til 3 smykker sittende. Den kalles også en Forward Helix og ble først praktisert på 1990-tallet i vår del av verden. Den tilhører bruskpiercinger og kjennetegnes derfor av at den tar lang tid å gro og oftere forbundet med komplikasjoner enn mange andre piercinger.

    ANTI HELIX PIERCING SMYKKER

    Du kan bruke mange forskjellige smykkedesign til denne piercingen og det er veldig forskjellig hvilke design som er mest populære. Når det skal lages, er det foretrukket å bruke et enkelt smykke som en labret eller en ring, men mange flere smykker er mulig når det er helt grodd.

    Av ulike muligheter kan nevnes

    Labret smykker som du kan bruke om du ønsker en look med en liten stein eller ball. Dette smykkedesignet brukes ofte til disse piercingene og kan velges i mange forskjellige design, farger og størrelser. Den har ofte god passform, med disken som gjemmer seg inne i hullet under ørekanten. Det er lurt å ha et smykke med en liten skive som lett kan gjemmes i hullet, da en stor skive vil være irriterende og kanskje til og med ses når den bæres.

    Det er vanskelig å bytte smykke selv da en labret må settes inn bakfra, og derfor anbefaler vi å få en venn til å hjelpe, eller eventuelt gå til en profesjonell piercer. Det skal imidlertid sies at mange kan skifte selv uten problemer og kan for eksempel bruke piercingtang som hjelp.

    Piercing ringer er et annet veldig populært alternativ hvis du ønsker et enkelt utseende og ønsker et smykke som er behagelig å ha på. Som en labret kan en piercingring komme i mange forskjellige utførelser, men de mest populære er klikkringer, kuleringer, endeløse ringer og hestesko. En ring er som regel lett å sette i, den veier ikke så mye og den kan fås i mange forskjellige farger, materialer og design.

    Andre smykker som kan brukes er Piercing barbell, Curved barbell og noen kan til og med bruke neseskrue, men dette krever riktig anatomi og er ikke noe vi anbefaler før du har snakket med en profesjonell piercer først.

    HVORDAN LAGES EN FORWARD HELIX / ANTIHELIX OG NÅR BØR DU BYTTE SMYKKENE DINE?

    Denne piercingen kan være teknisk vanskelig å gjøre, da vinkelen må være helt riktig, og det aktuelle området er veldig elastisk og beveger seg derfor ganske mye når du holder det. Du starter som alltid med å rense og desinfisere området og så setter du en prikk der du vil ha piercingen.

    Deretter stikker man hull i huden med en piercingnål i riktig vinkel, og det er viktig å passe på å ikke treffe området bak. Et mottaksrør, kork eller lignende kan brukes til dette formålet. Noen foretrekker også å lage den med tang eller uten bruk av verktøy i det hele tatt.

    Når det er gjort vil du de første ukene oppleve symptomer som rødhet, hevelse, smerter og sprutende gulaktig væske fra piercingen. Denne reaksjonen kalles betennelse og er en helt normal reaksjon fra kroppen når et "fremmedlegeme" dukker opp i kroppen. Kroppen vil i utgangspunktet se smykket på samme måte som den ser for eksempel en splint, og derfor slår immunforsvaret inn og forårsaker de aktuelle symptomene.

    Du må rengjøre området så lenge du har symptomer med for eksempel Saline 0,09%, eller lignende godkjente produkter for å holde din nye piercing ren.

    Etter 1 - 2 måneder kan piercingen virke helt grodd, men det er sjelden så kort tid etter. Det er derfor viktig at du venter minst 4 - 6 måneder før du bytter smykke for første gang, da for raskt skifte kan medføre risiko for piercingen din. Det er noen tilfeller der du må bytte smykket før tid, men dette er kun hvis det for eksempel hever seg så mye at det ikke er plass til smykket eller hvis smykket du har på deg er skadet. Du må imidlertid alltid konsultere en profesjonell piercer hvis den må skiftes på forhånd, da det er svært viktig at det gjøres under riktige sterile forhold.

    Aksepterer

    Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her