X
  Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort Betal med kredittkort

  Trenger hjelp?

  Handelsbetingelser for LLS APS

  LLS APS
  Gefionsvej 6
  7000 Fredericia
  TLF: +4531507479
  CVR: 34903727

  Betaling

  LLS APS aksepterer nettbetalinger med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Mobilepay Online, Visa Electron, Maestro, JBC, ApplePay og Vipps.

  Betalingen vil først bli belastet din konto når den fysiske varen er sendt eller det virtuelle produktet er opprettet, med mindre annet er avtalt eller oppgitt i bestillingen din.

  Reservasjon av beløp

  Ved bruk av betalingskort, debet samt kreditt tas det forbehold om beløpet som handles for. Dette beløpet er reservert til nettbutikken har behandlet og sendt bestillingen din. Når bestillingen er sendt, trekkes pengene fra kontoen. Reservasjonstiden avhenger av produktet/tjenesten.

  Debetkortautorisasjon

  Med et debetkort vil du kunne se at pengene er reservert på kontoen din og at ditt tilgjengelige beløp her vil vises som mindre Dersom du eller nettbutikken i etterkant kansellerer bestillingen din, kan ikke nettbutikken ta ut pengene, men reservasjonen vil fortsatt gjelde i en periode. Merk at bare banken din (eller kortutstederen) vil kunne kansellere reservasjonen.

  Kredittkortautorisasjon

  Pengene vil kun bli trukket fra din konto og vises i oversikten din når nettbutikken behandler og trekker betalingen for din bestilling

  Alle beløp på nettsiden inkluderer mva.
  Nettstedet bruker følgende valutaer for prissetting:
  Norge – kroner (NOK)

  LLS APS bruker en sikker betalingsserver som krypterer all informasjon med SSL-protokoll, noe som betyr at dataene dine er sikre og ikke kan leses av andre utenfra.

  Leveranse

  LLS APS sender varer med Post Nord og leveringstiden er inntil 5 virkedager

  Frakt er 39 NOK og er gratis ved kjøp over 299 NOK

  Angrerett

  Det er 365 dagers full returrett på varer kjøpt på nettsiden, med mindre annet er avtalt eller oppgitt i bestillingen din.

  Perioden på 365 dager starter den dagen bestillingen er levert.

  Eventuelle returkostnader bærer du selv.

  Et ønske om avbestilling må meddeles oss senest 365 dager etter levering og være oss i hende senest 14 dager etter at vi har blitt informert om din bruk av angreretten.

  Forespørsler om bruk av angreretten må sendes på e-post info@piercingfabrikken.dk . I meldingen skal ditt ønske om å benytte angreretten fremgå tydelig.

  Vær oppmerksom på at angreretten bortfaller dersom produktene tas ut av den forseglede forseglingen de er levert i.

   

  Varens tilstand ved retur

  Du er ansvarlig for forringelsen av varens verdi som skyldes annen håndtering enn det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon. Det betyr at du må prøve produktet på samme måte som om du handlet i en fysisk butikk.

  Dersom varen er prøvd utover det som er beskrevet ovenfor, anses den som brukt og av redusert verdi. Det betyr at dersom du hever kjøpet, får du en mindre del eller ingenting av kjøpesummen tilbake. Det er opp til LLS APS å vurdere varens tilstand.

  Klagerett

  Det er 2 års garanti på produkter i henhold til den danske salgsloven. Reklamasjonsretten gjelder alle feil i programvare, materiale og produksjon.

  Klage vedr feil og mangler skal meldes til LLS APS innen rimelig tid etter mottak av varene. Her er maks. to måneder som rimelig tid, med mindre annet er avtalt. Vi refunderer rimelige fraktkostnader.

  Reklamasjonen frafalles ved feil eller uvanlig bruk av produktet.

  LLS APS dekker returkostnadene i rimelig grad.

  Ved retur, kontakt selskapet:

  LLS APS
  Gefionsvej 6

  TLF: +4531507479

  Reklamasjoner vil ikke bli akseptert dersom disse er sendt etter oppkrav.

  Kunde- og personvernerklæring

  Vi videreselger ikke personopplysninger og gir ikke dine personopplysninger videre til andre, de er kun registrert i vår kundekartotek. Du kan få slettet informasjonen din når som helst.

  For at du skal inngå avtale med LLS APS trenger vi følgende informasjon:
  . Navn
  . Adresse
  . Telefonnummer
  . Epostadresse

  Vi registrerer dine personopplysninger med sikte på å kunne levere varene til deg.

  Personopplysningene registreres hos LLS APS og lagres i inntil fem år, hvoretter opplysningene slettes.

  Når personopplysninger samles inn via nettsiden vår, sikrer vi at det alltid skjer ved å gi ditt uttrykkelige samtykke, slik at du er informert om nøyaktig hvilken informasjon som samles inn og hvorfor.

  Direktøren og de ansatte i LLS APS har tilgang til opplysningene som er registrert om deg.

  Behandlingsansvarlig i LLS APS er: Jonas Gommesen

  Vi lagrer og overfører ikke kundeinformasjon kryptert.

  Som registrert hos LLS APS har du alltid rett til å protestere mot registreringen. Du har også rett til innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Disse rettighetene har du etter personopplysningsloven og henvendelser i forbindelse med dette rettes til info@piercingfabrikken.dk .

  Informasjonskapsler
  På https://piercingfabrikken.no brukes informasjonskapsler med det formål å optimere nettstedet og dets funksjonalitet, og dermed gjøre besøket så enkelt som mulig for deg.

  Du kan slette informasjonskapsler fra datamaskinen din når som helst, se instruksjonene på Nettbutikk informasjonskapsler og retningslinjer for personvern.

  Loggstatistikk
  Vi bruker loggstatistikk på https://piercingfabrikken.dk, som betyr at et statistikksystem samler inn informasjon som kan gi et statistisk bilde av hvor mange besøkende vi har, hvor de kommer fra og hvor på nettsiden de forlater osv.

  Loggstatistikken brukes kun med det formål å optimalisere LLS APS sin nettside.

  Forbrukerbeskyttelse

  Les mer om din beskyttelse som forbruker når du kjøper via en PensoPay betalingsløsning:
  https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

  Ankealternativer

  En klage på et produkt eller en tjeneste kan sendes til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Meklingsteamet vil forsøke å løse tvisten ved mekling, og dersom det ikke er mulig å finne en løsning kan du bringe klagen inn for Forbrukerklagenemnda.

  Det er i utgangspunktet en forutsetning for å klage at produktet eller tjenesten du ønsker å klage på koster minst 1110 kr og maks 100 000. For klager på klær og sko skal prisen være minst 720 kr. Beløpsgrensene kan endres. Du må betale et gebyr for å få behandlet klagen.

  EU-kommisjonens nettbaserte klageportal kan også brukes når du sender inn en klage. Dette er spesielt relevant hvis du er forbruker som bor i et annet EU-land. Klager sendes inn her:

  https://ec.europa.eu/odr

  Når du sender inn en klage, må du oppgi vår e-postadresse info@piercingfabrikken.dk


  Aksepterer

  Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre handleopplevelsen din. les mer her