X
  Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

  Need Help?

    

  Tilbyd et gavekort

    

  Leveranse

  På piercingfabrikken setter vi vår ære i å levere varene dine så raskt som mulig. Av samme grunn er våre pakkearbeidere alltid opptatt og pakker også på lørdager, søndager og de fleste helligdager. Derfor kan du som kunde forvente rask levering når du bestiller fra oss

   

  Bestilling plassert i Danmark  

  Forventet levering

  mandag før kl 16.00

  Tirsdag

  tirsdag før kl 16.00

  Onsdag

  Onsdag før kl 16.00

  Torsdag

  Torsdag før kl 16.00

  Fredag

  Fredag før kl 16.00

  Lørdag

  Lørdag før kl 16.00

  Søndag

  Søndag før kl 16.00

  Mandag

   

   

  Bestillinger for andre land enn DK

  Vanligvis 5 virkedager etter at bestillingen er sendt

   

   

  Teller ikke

  24/12 – 25/12 – 26/12 – 31/12 – 1/1

   

  (Vær oppmerksom på at leveringstiden er lengre for ikke-brofaste øyer)

   

  Hvordan blir pakken din levert??

  Alle våre danske pakker sendes med DAO, som leverer alle 365 dager i året. Pakken vil typisk bli levert om natten i postkassen din, men kan også leveres på dørstokken. Du kan med fordel velge levering til pakkebutikk dersom du bor i en låst inngang der DAO ikke har tilgang. Hvis pakken din ikke kan leveres til adressen, blir den automatisk omdirigert til en pakkebutikk i nærheten av adressen din, og du vil bli varslet på SMS.

   

  Hva koster frakt?

  Frakt koster 39 kr, uansett om du velger hjemlevering eller levering til pakkebutikk. Frakt er gratis dersom du bestiller produkter for over 299 kr. Selve frakten er ikke inkludert i beløpet. Så hvis du for eksempel bestiller en vare til 270,- og totalbeløpet derfor overstiger 299,- vil det ikke utløse gratis frakt da frakt ikke er inkludert i beregningen. I det nevnte tilfellet vil du ha fordel av å kjøpe ett produkt til slik at prisen er over DKK 299 for å få gratis frakt.

   

  Trenger du å være hjemme når pakken leveres?

  Nei, du trenger ikke være hjemme når pakken din leveres, da den blir levert i postkassen eller til inngangsdøren din.

   

  Hva om pakken min ikke kommer?

  Det kan skje at pakkene forsvinner etter at vi har sendt dem. Hvis dette skjer, må du sende en forespørsel til DAO her https://www.dao.as og deretter kontakte vår kundeservice på info@piercingfabrikken.dk som vil hjelpe deg med å spore forsendelsen og ev send en ny.


  Accept

  Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her