X
  Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

  Need Help?

    

  Tilbyd et gavekort

    
  Returpolicy

  Vi ønsker at det skal være så enkelt som mulig å returnere en vare, så hvis du trenger mer info om hvordan du returnerer en vare eller hvordan prosessen foregår, les her:

  Innhold
  ● Hvor lenge har jeg returrett?
  ● Vil du bytte en vare?
  ● Hvis varen min går i stykker?
  ● Har du angret på kjøpet?

  Hvor lenge har jeg returrett?
  Vi vet at det kan være vanskelig å vurdere et produkt uten å ha det i hendene. Vi har 365 dagers full returrett på alle kjøp fra oss, så lenge varen er i original stand og ikke er åpnet fra emballasjen.
  Av hygienehensyn tar vi dessverre ikke imot returer der emballasjen er ødelagt, da det er vår eneste garanti at produktet ikke er brukt før vi sender det ut til en annen kunde.

  Ønsker du å bytte en vare?
  Ønsker du en annen størrelse eller farge kan du returnere varen og bestille den på nytt i ønsket størrelse og farge. Når varen er hos oss tar det typisk 1 uke før pengene er på konto.

  Du kan bytte varen din gjennom vår retur portal her

  Hvis varen min går i stykker?
  Vi beklager veldig hvis du har mottatt en defekt vare eller varen din har gått i stykker etter en kort tids bruk.
  Vi er veldig opptatt av at kvaliteten på produktene våre skal være på topp, men av og til kan det være en produksjonsfeil eller andre ting som gjør at smykket ikke har den kvaliteten vi sikter til.
  Vi lever av fornøyde kunder, og derfor er den gode kundeopplevelsen alltid i fokus. Av samme grunn er vi også alltid klare til å hjelpe deg dersom du er uheldig og mottar noe som ikke er i orden.

  Hvis du sitter igjen med et defekt produkt, kontakt vår kundeservice på info@piercingfabrikken.dk så hjelper de deg videre.

  Har du angret på kjøpet?
  Vi har full forståelse for at noen ganger kan du angre på et kjøp, eller at produktet rett og slett ikke svarte til dine forventninger. Ikke bekymre deg, så lenge varen er i original stand og ikke har blitt åpnet fra emballasjen, aksepterer vi retur opptil 365 dager etter kjøpet. De 365 dagene har ingen innflytelse på dine juridiske rettigheter, hvor vi fullt ut følger den danske lovgivningen på dette området.

  Accept

  Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her