Piercingsmykker 

Sorter etter:

Need Help?

 

 

Billige Piercinger

 

 

Hos Piercingfabrikken.dk tilbyr vi et stort utvalg av alle typer smykker og utstyr. Vi produserer en stor del av smykkene selv. Derfor kan vi tilby deg smykker til en uhørt lav pris, i forhold til våre nordiske konkurrenter.

Vi tilbyr blant annet smykker til NavlepiercingTungepiercing og mange andre piercinger. 

Vi setter en stor ære i kvalitet, og tilbyr derfor smykker, som overholder lovgivningen på området - og ofte mere til. For eksempel er alle våre belakte smykker, PVD behandlet med en usynlig film, som beskytter smykket mot slitasje. Det gir smykket en lengre levetid, enn du normalt opplever med belakte smykker.

Vi gør også mye ut av, å informere deg som kunde. Vi vil helst, at du kjenner fordeler og eventuelle ulemper ved det enkelte smykke - og spesiellt kjenner til når smykket kan brukes. Det håper vi, kan være med til å sikre deg, mot for eksempel å skifte til et smykke, som ikke er egnet til din piercing eller det stadie som din piercing er i. 

 

Piercinger kan være en vanskelig størrelse - så la oss hjelpe deg med at finne den rette!

 

Vi har en online chat funksjon, som er bemannet med en utdannet piercer fra en av våre butikker. På den måten kan du alltid søke råd og veiledning når det passer deg. Samtidig kan du få hjelp av en person, som er virkelig kompetent på området. Skulle du oppleve at vi ikke er online, så legger du bare igjen en beskjed til oss - så vil vår kundeservice skrive tilbake til deg hurtigst mulig.

Vi står også alltid til rådighed hvis du opplever problemer med din piercing, også selvom du ikke etterfølgende kjøper noe i shoppen. På den måten kan vi alltid hjelpe deg, hvis det skulle oppstå problemer, eller du kanskje ønsker en annen vurdering, enn den din egen piercer ga deg. 

 

Hvordan kan vi selge så Billige Piercing smykker?

 

Det er selvfølgelig et av spørsmålene som dukker opp først, når folk ser våre priser, men frykt ikke, våres kvalitet er fullt ut på høyde med alle andre webshops på nettet. Vi produserer selv over 75% av våre produkter, og hopper derfor over mellomleddet. På den måten selger vi faktisk direkte fra fabrikk til DEG, og gjør det dermed mulig, å kunne holde et høyt nivå, på tross av de lave prisene.

 

Hvis våre smykker, mot forventning, ikke lever opp til dine forventninger, så er du dekket inn på samme måte som hvis du handler i f.eks. Føtex. I modsettning til våre utenlannske konkurrenter hører vi under dansk lovgivning, hvilket sikrer deg som kunde, når du handler hos oss. 

 

Vi tilbyr 30 dagers fult returrett hvis du angrer ditt kjøp - eneste krav er, at emballasjen ikke er brutt.